News Flash:

Dan Bordeianu, de nerecunoscut! Cum arata acum fostul iubit al Adelei Popescu

30 Mai 2017
1549 Vizualizari | 0 Comentarii
dan bordeianu2

Dan Bordeianu, detalii neștiute din viața personală. O persoană extrem de discretă atunci când vine vorba de familie, actorul a făcut publice amănunte incredibile din viața lui și a soției.


Dan Bordeianu
, detalii neștiute din viața personală. Mai exact, actorul a făcut publice amănunte din ziua în care s-a născut micuța lui Maria. Acesta a fost alături de soția lui, Teodora, în sala de nașteri.

Dan Bordeianu, detalii neștiute din viața personală,
„Da, sunt tătic – nu am inventat roata, dar sunt cel mai fericit. Nu sunt primul tătic de fată. Mi-am dorit să fie sănătos copilul, nu m-a interesat, dar… da, undeva în suflet da, îmi doream o fetiţă; îmi doream o fetiţă, pentru că simţeam că mă voi lega foarte uşor de ea.

Şi, drept dovadă, fiica mea e la fel de Scorpion ca şi mine – sunt convins că va fi o aventură, eu mă înţeleg foarte bine cu Scorpioancele, scrie poatenustiai.ro. Am asistat la naştere, la toate etapele, am coborât de la sala de naşteri. M-am certat cu anestezista, că i-a făcut la un moment dat epidurală, mă certam cu anestezista, că voia să mă trimită de acolo, că o să mi se facă rău. Nu, nu mi-a fost frică şi mai e o treabă: eu nu cred că aş fi rezistat să mi se spună:

 

S-a născut fetiţa la ora…, înnebuneam. În momentul în care s-a născut fetiţa, nu mă întreba, m-am trezit cu mâinile pe ea. Îi schimb scutecele, cum să nu? Sigur, marea eroină e Teodora. Nunta am făcut-o pe malul lacului, lângă Mănăstirea Cernica. Cu câteva zile cununia civilă şi apoi nunta. La 41 de ani… nu ştiu ce să îţi răspund la întrebarea: „, a declarat actorul în cadrul unei emisiuni tv.


dan bordeianu maria
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004780 (s)