News Flash:

IMAGINI BOMBA cu o super-cantareata din Romania! Ce s-a vazut cand s-a intors cu SPATELE!

30 Mai 2017
1736 Vizualizari | 0 Comentarii
anca pop la plaja00

Senzatia muzicii pop, Anca Pop, a facut un show erotic demn de revistele pentru adulti, la piscina. Blonda sexy care a filmat primul videoclip nud din Romania s-a lasat in sanii goi si a invitat o prietena sa o mangaie fara inhibitii.


A fost supranumita “cantareata porno”, pentru ca a indraznit sa filmeze goala un clip muzical, si i-a bagat pe barbati in boala de pe coperta revistei cu iepurasi, insa focoasa blondina Anca Pop este mult mai dezinhibata atunci cand crede ca aparatele de fotografiat nu sunt atintite spre ea.

 

Anca Pop si prietena ei s-au mangaiat suav la piscina


Incinsa de cele aproape 40 de grade din termometru, cea mai proaspata aparitie din industria muzicala a mers sa se racoreasca intr-o piscina de lux aflata pe acoperisul unei cladiri din Bucuresti.

Cantareata si-a dat sutienul jos si s-a lasat pipaita pe sani
Cu un trup tonifiat si sanii perfect rotunzi, de care e limpede ca se mandreste, artista s-a lasat numaidecat la bustul gol si a inceput sa isi intinda cu miscari senzuale lotiunea cu protectie solara.

Incinsa de-a binelea, Anca Pop si-a facut apoi curaj sa intre cu totul in piscina. Nu si-a pus nici de aceasta data sutienul, lasandu-si sanii sa se bucure liberi de racoarea din bazin. Ramasa doar intr-un slip minuscul, blondina a afisat un trup perfect, acestea fiind primele imagini neprelucrate cu ea dezbracata de pe piata.

 


blonda sexy
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004998 (s)