News Flash:

CUTREMURATOR! La 16 ani a devenit SCLAVA SEXUALA. In fiecare dimineata era obligata sa faca ceva INCREDIBIL

15 Mai 2017
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
prostituata
Traficul de carne vie este in continua crestere in Mexic, trei sferturi dintre victime fiind femei si fete exploatate sexual. Unele dintre fetele minore fiind obligate sa se prostitueze de catre sotii lor.
Trei din patru fete fortate sa se prostitueze in  Mexicului au fost obligate sa se casatoreasca de la 16 ani, relateaza Reuters. Conform unei legi promulgate in 2012 privind interzicerea traficului de carne vie, pentru o astfel de crima inculpatul poate petrece pana la 30 de ani in inchisoare.
Conform Indicelui Global al Sclavismului, in zona se afla aproximativ 380.000 de persoane tinute sclave. In cadrul cercetarii au fost intervievat un numar de 603 femei care lucreaza in industria sexuala in orase precum Tijuana si Ciudad Juarez, ambele aflate la granita cu Statele Unite ale Americii. 
Majoritatea  au declarat ca au fost fortate sa se prostitueze de la varste fragede, de catre sotii lor, afirma Jay Silverman, principalul autor al studiului si profesor de medicina din cadrul Universitatii din California. In aproape jumatate din cazuri mirese erau deja gravide, ingrijitorii medicali jucand un rol important in stoparea traficului de persoane. 
Legislatia locala sustine ca varsta minima pentru casatorie, in Mexic, este de 18 ani, dar majoritatea fetelor se casatoresc la 14 ani prin intermediul aranjamentelor dintre parinti. sursa: descopera.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005275 (s)