News Flash:

Trump: "Povestea unei intelegeri SECRETE Rusia-Trump este o farsa totala"

9 Mai 2017
1072 Vizualizari | 0 Comentarii
trump presedinte
Presedintele american Donald Trump a reafirmat marti ca nu exista dovezi potrivit carora ar fi avut o intelegere secreta cu Rusia, in contextul unei audieri in Senatul american din care reiese ca Trump a fost avertizat ca un consilier al sau era vulnerabil la santajul Rusiei, noteaza site-ul AFP.
"Directorul Clapper a reiterat ceea de toata lumea stia, inclusiv mass-media generatoare de stiri false - ca nu exista nicio proba privind o intelegere secreta Rusia-Trump. Aceasta poveste este o farsa totala. Oare cand se va incheia aceasta sarada finantata din banii contribuabililor? Sally Yates a enervat extrem de mult presa astazi - a venit doar cu stiri false", a precizat Trump pe contul oficial de Twitter.
Sally Yates, fost procuror general adjunct al Statelor Unite, a declarat in fata Comisiei juridice a Senatului ca a transmis Casei Albe, la sase zile dupa investirea presedintelui Donald Trump, ca Michael Flynn, fost sef al serviciului de informatii militare, a mintit in privinta discutiilor sale cu ambasadorul Rusiei la Washington.
Yates a fost de parere ca Flynn este vulnerabil in fata santajului Rusiei, transmitandu-i acest lucru vicepresedintelui american Mike Pence. Dupa 18 zile, administratia Trump l-a demis pe Michael Flynn, cel care l-a consiliat pe Donald Trump in probleme de securitate pe parcursul campaniei prezidentiale din 2016. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005187 (s)