News Flash:

Cutia neagra gasita de la avionul prabusit in Franta este avariata, dar poate fi exploatata

25 Martie 2015
1241 Vizualizari | 0 Comentarii
Una dintre cutiile negre ale avionului Airbus A320 al companiei Germanwings, prabusit marti in Alpii francezi, gasita in cursul serii este avariata dar "exploatabila", a declarat miercuri secretarul de stat pentru Transporturi Alian Vidalies, intr-un interviu acordat postului de radio Europe 1.
Vidalies a confirmat ca una dintre cutiile negre ale avionului "a ajuns la Paris", dupa ce a fost gasita marti. "Exploatarea sa va incepe din aceasta dimineata", a precizat el. "BEA (Biroul de anchete si analize) a primit cutia, este avariata dar credem ca va putea fi exploatata", a afirmat el, adaugand ca aceasta este o problema de cateva zile.
BEA se va concentra intr-o prima faza pe "vocile umane, adica pe conversatii", a precizat Alain Vidalies. "Daca nu exista nicio conversatie in ultima jumatate de ora, se poate lucra apoi la zgomotele din interiorul carlignii. In acest caz dureaza mult mai mult", a explicat el.
Oficialul francez a precizat, de asemenea, ca sunt analizate toate ipotezele, dar in prezent nu este privilegiata ipoteza patrunderii unui intruns in carlinga sau a unui atentat. Informatiile cunoscute in prezent "permit excluderea unei ipoteze, aceea a exploziei in zbor", a adaugat el.

Elicopterele si-au reluat miercuri dimineata operatiunile de cautare in zona muntoasa din Alpii francezi unde s-a prabusit marti avionul A320 al companiei Germanwings, provocand moartea tuturor celor 150 de persoane aflate la bord.

vidalies elicopterele alpii francezi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2783 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006628 (s)