News Flash:

Reprezentanti Germanwings: Avionul a avut o cadere abrupta de 8 minute

24 Martie 2015
1302 Vizualizari | 0 Comentarii
Un avion Airbus A320 al companiei Germanwings, care circula de la Barcelona catre Dusseldorf si avea 150 de persoane la bord, s-a prabusit marti in regiunea Barcelonnette, in sudul Frantei, relateaza presa franceza. Avionul apartine companiei germane Germanwings, filiala low-cost a companiei aeriene Lufthansa. Secretarul de stat francez pentru Transporturi, Alain Vidalies, a declarat ca nu exista nici un supravietuitor.
Directia Generala a Aviatiei Civile (DGAC) si jandarmeria franceza au confirmat ca un Airbus A320 s-a prabusit in regiunea Barcelonnette, in sudul Frantei, scrie Le Figaro in editia electronica.
17:05 - Avionul Germanwings a cazut brusc de la altitudinea de 10.000 de metri
Avionul de pasageri al companiei Germanwings prabusit in sud-estul Frantei a pierdut 10.000 de metri in doar doua minute, existand informatii contradictorii referitoare la transmiterea de catre piloti a unui semnal de alerta, informeaza Europe1.
Potrivit informatiilor preliminare, avionul Airbus A380 a cazut rapid de la altitudinea de 10.000 de metri.
Unele surse declarasera ca pilotii transmisesera un semnal de alerta, dar informatia a fost respinsa de autoritatile aeronautice franceze.

Resturile avionului sunt concentrate pe o raza de doi kilometri, iar autoritatile suspecteaza o eroare tehnica.
16:30 - Reprezentantii Germanwings au declarat ca pilotul avionul avea peste 10 ani de experienta alaturi de companie. O echipa de angajati Airbus, Lufthansa si Germanwings se indreapta spre locul accidentului pentru a stabili cat mai repede cauza tragediei. Reprezentantii companiei au declarat ca aeronava a pierdut contactul cu turnul de control francez. Avionul a avut o cadere abrupta de aproximativ 8 minute, informeaza France 24.
15:45 - Lufthansa confirma prabusirea avionului filialei low-cost Germanwings
"Cu profund regret, trebuie sa confirmam ca Zborul Germanwings 4U 9525, pe ruta Barcelona - Düsseldorf, a suferit un accident in Alpii francezi. Cursa era efectuata cu un avion de tip Airbus A320, iar la bord erau 144 de pasageri si sase membri ai echipajului", a comunicat Lufthansa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005324 (s)