News Flash:

Cum va fi VREMEA marti si miercuri in tara si in Bucuresti

13 Ianuarie 2014
1215 Vizualizari | 0 Comentarii
Marti, valorile termice vor fi mai ridicate decât ar fi normal în aceasta perioada din an în cea mai mare parte a tarii, dar cu precadere în regiunile vestice, la deal si la munte. Cerul va fi variabil în cursul zilei. Spre seara si noaptea vor fi înnorari în regiunile vestice, unde spre dimineata vor fi conditii ca izolat sa ploua slab, iar spre sfârsitul intervalului, local în zonele joase din sudul si estul teritoriului si pe arii restrânse în centrul tarii, vor fi nori josi sau ceata, posibil izolat si burnita.
Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, dar si în sudul Banatului, Crisanei si, trecator, al Transilvaniei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade în nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 12 grade în dealurile Banatului, iar cele minime se vor situa între -14 grade în depresiunile din estul Transilvaniei si 5...6 grade în Dealurile de Vest.

BUCURESTI
Valorile termice se vor situa în continuare peste mediile climatologice specifice datei calendaristice. Ziua cerul va fi variabil, iar noaptea vor fi nori josi si, posibil, ceata. Vântul va sufla slab pâna la moderat. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minima va fi de -3...-1 grad.
MIERCURI
Vremea va fi mai calda decât în mod obisnuit la jumatatea lunii ianuarie, îndeosebi în regiunile vestice, la deal si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade, local în Moldova si 11...12 grade în vest si sud-estul extrem al tarii, iar cele minime se vor situa, în general, între -5 si 5 grade. Cerul va fi mai mult noros în Banat, Crisana si Maramures, unde local va ploua slab, mai ales spre seara si noaptea, când înnorarile se vor accentua si în Transilvania, Moldova si Oltenia, unde ploile îsi vor face aparitia pe arii restrânse. În zona de munte, în special în nordul Carpatilor Orientali, trecator vor fi si lapovite si ninsori. În sudul extrem si în sud-est, cerul va fi doar temporar noros, dar local va fi ceata dimineata si noaptea, asociata cu totul izolat cu burnita. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele muntilor, în sudul Banatului si, trecator, al Transilvaniei, precum si în Dobrogea.

bucuresti miercuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 23 queries | Mysql time :0.052474 (s)