News Flash:

Cum va fi vremea in ziua votului

11 Decembrie 2016
976 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Duminca, 11 decembrie, ziua in care romanii sunt asteptati sa voteze la alegerile parlamentare 2016, vremea va fi calda pentru aceasta perioada din an in aproape toata tara, dar in special in sud si in est.


Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 5 si 15 grade, iar cele minime intre -3 si 6 grade. In cursul zilei, cerul va fi partial noros in nordul tarii si variabil in celelalte zone. Noaptea innorarile vor cuprinde majoritatea zonelor; vor fi precipitatii slabe, mixte in Maramures, local in Crisana si Transilvania si izolat in Banat si nordul Moldovei, iar la munte treptat vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, unde pe creste, noaptea, vitezele vor depasi 80...90 km/h, viscolind sau spulberand zapada, in timp ce in restul zonelor se va intensifica temporar si pe spatii restranse. Izolat, in orele diminetii, vor fi conditii de ceata.


In Bucuresti, vremea va fi mult mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada din an. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 10...11 grade, iar cea minima de 2...3 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca, unde dimineata vor fi conditii de ceata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006440 (s)