News Flash:

Traian Basescu o ataca dur pe Gorghiu

9 Decembrie 2016
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat
Traian Basescu s-a referit la decizia CNATDCU de neplagiat la adresa lucrarii de doctorat a Laurei Codruta Kovesi. "E o decizie care ascunde un furt, chiar el si intelectual. Daca un sef al DNA a plagiat 4% el nu mai trebuie sa fie sef al DNA.", a tunat seful PMP care nu l-a uitat nici pe Florian Coldea, adjunctul SRI. 

"Creierul operatiunii a fost Florian Coldea, iar maciuca a fost DNA-ul pentru toate aceste tinte. Dosarul Elenei Udrea, acuzatiile de acolo, o copilarie. Eu in nicio informare nu am vazut numele doamnei Udrea in ceea ce sesiza SRI.", a spus Basescu.

Traian Basescu si Elena Udrea s-au dezlantuit in direct la adresa sefei PNL, Alina Gorghiu. Enervat de faptul ca Gorghiu a spus ca Traian Basescu si PMP nu vor intra in parlament, Basescu s-a dezlantuit.

"Doamna care a vorbit mai inainte cine e? Gorghiu? E politician? E atat de jos. Cum sa ii dau eu replici acestei doamne. Am spus ca exclud orice alianta cu PSD. Doamna Gorghiu daca nu vrea, o sa pateasca precum ca la locale. A pierdut 3 consilii judetene. Se gudura pe la Geoana in 2009. Cat tupeu sa ai sa vorbesti de alianta mea cu Dragnea? Fiinta are o problema.", a tunat Basescu intr-o emisiune TV.

Nici Elena Udrea nu s-a lasat mai prejos. "Gorghiu este ca o capra raioasa care tine coada pe sus. Ea a reusit sa faca din PNL un partid care va lua doar 20 % la alegeri", a spus Udrea.

traian basescu cnatdcu doctorat kovesi florian coldea dosarul alianta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005655 (s)