News Flash:

Cum va fi vremea in urmatoarele zile

15 Octombrie 2017
1210 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme1
Vreme calda si frumoasa in urmatoarele zile. Temperaturile vor ajunge pana la 26 de grade Celsius.  

DUMINICA. In nord-estul si estul extrem al tarii, vor mai fi unele innorari, posibil si ploi slabe, cu totul izolate, mai ales in cursul zilei. In rest, cerul va fi variabil la senin. Din punct de vedere termic, vremea se va incalzi, in majoritatea regiunilor. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 15 grade in estul Transilvaniei si 25 de grade in Oltenia, iar minimele intre 5 si 14 grade, mai scazute in depresiuni. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane si temporar, indeosebi in prima parte a intervalului, in Moldova si in Dobrogea. Cu precadere in interiorul arcului carpatic, pe arii restranse, dimineata si noaptea, va fi ceata. 

BUCURESTI. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 21...22 de grade, iar cea minima de 9...11 grade. La sfarsitul noptii, va fi posibil sa se formeze ceata. 

LUNI. Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit, la mijlocul lunii octombrie, in majoritatea zonelor tarii. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 26 de grade, iar cele minime intre 3 si 14 grade, mai scazute in estul Transilvaniei. Dimineata si noaptea, local in regiunile nord-vestice si centrale si pe arii restranse in rest, va fi ceata. 

BUCURESTI. Vremea va fi predominant frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit, la mijloc de octombrie. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22...23 de grade, iar cea minima de 10...12 grade. 

MARTI. Vremea va fi, in continuare, mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade, iar cele minime intre 5 si 16 grade, mai scazute in estul Transilvaniei. Dimineata si noaptea, local in nord-vest, centru si pe arii restranse in rest, va fi ceata. 

BUCURESTI. Vremea va frumoasa si calda. In conditii de cer mai mult senin, temperatura maxima va fi de 24...25 de grade, iar cea minima de 10...12 grade, usor mai scazuta in zona periferica. Vantul va sufla slab pana la moderat. La sfarsitul noptii, va fi posibil sa se formeze ceata. 

MIERCURI. Vremea va fi, in continuare, mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Temperatura aerului va avea valori maxime de la 17...19 grade pe litoral, pana in jurul a 26 de grade in Dealurile de Vest si minime cuprinse intre 4 si 14 grade, mai scazute in estul Transilvaniei. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul slab si moderat cu unele intensificari in Banat, Delta Dunarii si pe crestele montane. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, pe arii restranse, va fi ceata. 

BUCURESTI. Vremea se va mentine mai calda decat in mod normal, la aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar in orele diminetii, vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 10...12 grade. 

De joi pana sambata, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit, pentru aceasta perioada. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi in crestere, in a doua parte a intervalului, indeosebi in vestul, nordul si centrul tarii. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, vor fi conditii de ceata, potrivit RomaniaTV. potrivit RomaniaTV. 

vreme calda duminica bucuresti luni marti miercuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004868 (s)