News Flash:

Cum scapam de toxinele care ne fac sa aratam grasi si urati

9 Septembrie 2018
1372 Vizualizari | 0 Comentarii
detox

Traim, din nefericire, intr-un mediu poluat unde suntem constant expusi alimentelor incarcate de substante chimice. Din acest motiv, este aproape imposibil sa evitam expunerea organismului la toxine, lucru care pune la grele incercari atat sistemul digestiv cat si ficatul nostru. Avem totusi la indemana mijloace eficiente, naturale de eliminare a acestor toxine din organism. Toxinele pot fi clasificate in doua categorii: toxine solubile in apa si toxine solubile in grasimi. Toxinele solubile in apa pot fi eliminate cu usurinta din corp prin intermediul sistemului circulator si apoi a rinichilor.

Unul dintre obiectivele majore ale medicinei Ayurveda este stimularea organismului pentru arderea grasimilor in scop terapeutic si mai putin pentru a se scadea in greutate. In alte cuvinte, arderea grasimilor este o modalitate eficienta de detoxifiere a organismului si de maxima importanta inclusiv pentru eliminarea toxinelor solubile in grasimi .Conform principiilor Ayurveda, odata eliminat stresul si echilibrata activitatea sistemului nervos, organismul va arde grasimile in mod natural, fara nici un efort… Prin urmare, se pot adopta cai diferite de ardere a grasimilor, dar pentru aceasta este important sa fie adoptate si schimbari majore ale stilului de viata. Si este de asemenea important sa se constientizeze ca sanatatea sistemului digestiv, a celui limfatic si producerea constanta de bila sunt esentiale pentru procesele de ardere a grasimilor si de detoxifiere a organismului.

Ingrediente: 1 fruct mare de grapefruit sau 3 lamai; 4 linguri sare amara; o jumatate de cana de ulei virgin de masline; suc de mere (optional). Este important sa consumati cat mai multe mere sau suc de mere posibil pe durata a 4-5 zile inainte de a incepe tratamentul de detoxifiere. In ultimele doua zile, beti cate 100 ml de suc de mere la fiecare 2-3 ore. Astfel, va asigurati ca detoxifierea va avea rezultate multumitoare.

La ora 2:00 PM, in aceeasi zi, amestecati 4 linguri de sare amara in 3 cani de apa si depozitati lichidul intr-un borcan curat. Pastrati acest borcan la rece, in frigider. Nu mai consumati mancare dupa ora 2:00 PM si nici nu mai consumati lichide. La ora 6:00 PM, beti 3/4 cana din lichidul tinut la frigider. Daca nu va place gustul, puteti adauga putina vitamina C pisata pentru a putea bea mai usor continutul intregii cani. La ora 8 PM, beti din nou 3/4 cana din lichidul cu sare amare. Mergeti si la toaleta daca este necesara apoi pregatiti-va pentru ultimul pas al curei de detoxifiere. Este esential ca acum sa fiti pregatiti pentru odihna deoarece nu se recomanda miscare pentru aceasta etapa a curei de detoxifiere. La ora 9:45 PM, turnati 1/2 cana de ulei virgin de masline intr-un borcan. Stoarceti sucul unui fruct de grapefruit in borcanul cu ulei, avand grija sa nu scapati pulpa de fruct aici. Acoperiti borcanul si agitati bine continutul. La ora 10 PM, beti tot lichidul din borcan pe parcursul a 5 minute…

Dupa aceasta, asezati-va linistiti in pat, pe partea dreapta si incercati sa adormiti. Dis-de-dimineata, dupa ce va treziti, beti inca 3/4 cana de apa cu sare amara si puteti din nou sa treceti la programul de odihna. Consumati ultima cana de sare amara cu apa doua ore mai tarziu. Serviti masa dupa trecerea a inca doua ore, dar feriti-va de fructele solide. Puteti consuma lichide initial, iar mai tarziu in cursul zilei puteti incepe sa consumati si fructe. Aceasta metoda de detoxifiere este foarte eficienta. Retineti, sunteti responsabili pentru mentinerea sanatatii voastre la cote inalte deci ajutati-va organismul atunci cand are nevoie de voi!


sistemul digestiv ficatul toxine
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005932 (s)