News Flash:

Cum sa speli cuptorul cu microunde in numai 5 minute. Bonus: toata casa va mirosi placut

2 Decembrie 2017
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
cuptor cu microunde

Curatarea cuptorului cu microunde poate sa fie o adevarata „misiune imposibila” pentru gospodine. Indiferent de detergentul ales, riscati sa nu clatiti bine rezidurile sau sa ratati vreun loc mai putin accesibil.
Sunt gospodine care prefera sa curete electrocanicele cu ajutorul unor solutii cat mai naturale, care sa nu includa si componenti toxici. Acestora le prezentam doua solutii extrem de eficiente si practice care le vor scuti de multa munca.

Cum cureti cuptorul cu microunde

Aveti nevoie doar de un bol, apa, otet, o lamaie si cateva picaturi de ulei esential.
Pentru prima varianta puneti 2 cesti de apa in bol la care adaugati si 2 linguri de otet. Puneti si cateva picaturi de ulei esential in aroma pe care o preferati si dati la cuptor. Setati pe temperatura cea mai inalta pentru 5 minute.
In cazul in care cuptorul este foarte murdar, dupa cele 5 minute mai lasati amestcul sa actioneze timp de alte 2 – 3 minute.

Deschideti cuptorul si dupa ce s-au imprastiat aburii stergeti cu o carpa curata. Cuptorul dumneavoastra va sclipi de curatenie. Bonus, toata casa va mirosi a ulei esential.
Pentru cea de a doua varianta aveti nevoie de un bol in care ati pus doua cesti de apa si zeama de la o lamaie. Adaugati in apa si cojile de lamaie ramase dupa stoarcere. Dati totul la cuptor si procedati la fel ca si in primul caz.
Aceasta reteta se poate aplica si in cazul in care doriti sa improspatati urgent casa ca sa scapati de eventuale mirosuri neplacute de mancare sau de la animale.
Suportul de sticla se spala la fel ca o farfurie normala, in chiuveta, cu ajutorul detergentului de vase.
PONT: Pentru a evita ca apa sa explodeze, adauga o scobitoare in vas. Vasele fara imperfectiuni pot determina apa sa fiarba pana la explozie. Scobitoarea care va pluti in apa va face ca bulele sa se formeze in jurul ei, avitand astfel un eveniment nedorit. 

preluat de pe landia

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007399 (s)