News Flash:

Cum sa faci sex daca vrei sa ramai insarcinata

12 Decembrie 2015
1549 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitie sex acc
Daca vrei sa ramai insarcinata, iata maijos cateva pozitii care te vor ajuta
Arcul. Aceasta pozitie este o varianta a misionarului si seamana foarte mult cu doggie style culcat. De data aceasta femeia sta pe spate cu o perna mare sub fund, astfel incat sa ii ridice destul de mult bazinul. Barbatul se aseaza in genunchi in fata partenerei si o penetreaza. Din nou o penetrare adanca si o priveliste minunata pentru barbat.


Sus picioarele. In trecut femeile stateau cu picioarele ridicate dupa actul sexual in speranta ca acest lucru chiar va ajuta spermatozoizii sa ajunga mai repede la ovul si sa-l fecundeze. Nu zice nimeni ca trebuie sa faci si tu acelasi lucru, insa ai putea practica o pozitie sexuala cu penetrare foarte adanca. Stai pe spate, ridica-ti picioarele si aseaza-le pe umerii partenerului in timp ce te penetreaza. Ai parte de o stimulare puternica a punctului G, asadar ai putea avea doua beneficii: plecere si bebelus!



Misionarul. Se pare ca aceasta pozitie foarte simpla si preferata de multe cupluri, este si cea mai buna in conceperea unui copil. Explicatia este simpla: penetrarea este destul de adanca, iar sperma este in imediata apropiere a cervixului.


Doggie style culcat. Din nou o pozitie ce ofera o penetrare adanca si posibilitatea de a ramane insarcinata. Femeia sta pe burta, cu o perna sub solduri pentru  a ridica putin bazinul. Barbatul o penetreaza pe la spate, asigurand atat o stimulare vaginala cat si una clitoridiana.


Lingurita. Desi aceasta pozitie nu ofera o penetrare adanca, se pare ca relaxeaza ambii parteneri, iar relaxarea este o conditie necesara pentru conceperea unui copil. Ambii parteneri stau pe o parte, iar barbatul o penetreaza pe femeie din spate, stimuland-o si manual.

arcul sus picioarele misionarul lingurita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006237 (s)