News Flash:

Cum să-ţi dublezi banii cu cota 2?

28 Noiembrie 2022
757 Vizualizari | 0 Comentarii
cum sa dublezi banii cota 2

Una dintre cele mai simplu de folosit şi de înţeles cote de la pariuri sportive este cota 2. Ca orice cotă şi cota 2 are avantajele ei. Când alegi cota 2 îţi dublezi banii fără să rişti nici atât de mult. Pe un bilet simplu său compus cu sistem de cota 2 vei ava câştiguri sigure şi bani mai mulţi la final, dacă ai şi un bilet câştigător. Cu mai mult de trei evenimente per bilet e bine să rămâi la cote mai mici ca să nu rişti să pierzi fără rost bani pe care i-ai fi putut folosi şi altfel.

Cum alegi corect cota 2?

Pentru o aplicare corectă a cotei 2 este nevoie de un eveniment sportiv sau mai multe pe bilet, o selecţie corectă a pariurilor, dar şi de o miză la fel de bine gândită. De fiecare dată când foloseşti cota 2 nu joci la recuperare, nu vei avea meciuri foarte multe, cu cât mai puţine, cu atât mai bine. Cu două sau trei meciuri sigure şi o cotă 2 bine aplicată câştigi sigur sume frumoase de bani la pariurile sportive.

Strategia cu cota 2 devine foarte profitabilă pe termen lung, cota 2 e bine să o ai când pariezi pe fotbal, baschet, tenis sau pe e-Sports, volei. Selecţia de pe biletul care speri că e câştigător trebuie să fie formată din cote în jur de 1.40. Dacă e vorba de fotbal, cotele sunt între 1.50 - 1.70, iar la unele case mai noi, găsești și cote mai mari, conform pareri Winbet. În cazul altor sporturi populare depinde mult de meciuri şi de biletul pe care îl vom juca.

Dublează-ți banii pariați alegând cota 2 pe biletele tale!

Îţi dublezi aşadar banii cu o cotă 2 bine aleasă şi aplicată pe nişte partide unde cunoşti foarte bine echipele şi unde ştii ce ai de făcut pentru a câştiga cu această cotă. E foarte important de ştiut că pe un bilet ai cota totală cuprinsă între 1.94 şi 2.10, tot timpul în jurul lui 2.00, niciodată una foarte mare, prea departe de 2.00.

Dacă ai o miză de 100 ron vei câştiga sigur 200 ron cel puţin cu cota 2, dar câştigurile nu vor fi niciodată mai mari de 3000 ron. E o cotă safe la pariuri şi merită să o foloseşti pe bilete cu puţine evenimente pe care le vrei câştigătoare.

Ţine minte că o cotă 2 nu îţi garantează mereu dublarea câştigurilor, depinde şi de intuiţia ta şi de norocul pe care îl ai, de cât de bine te-ai documentat înainte de pariere şi de sportul ales. Poți folosi această strategie cu succes doar dacă ești suficient de informat. Urmărește cu atenție pariurile tale și echipele pe care le alegi pe biletul tău!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005801 (s)