News Flash:

10 jucători de fotbal cu potențial pentru Campionatul Mondial din Qatar

22 Noiembrie 2022
481 Vizualizari | 0 Comentarii
campionatulmondialfotbalqatar2022

Cele 32 de echipe participante la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar și-au ales deja reprezentanții, fiecare țară având un lot de 26 de jucători. Presa din lumea arabă mizează pe următoarele 10 nume, de la care se așteaptă să facă o performanță frumoasă la CM 2022:

Harry Kane, Anglia

Vedeta echipei Tottenham mai are de înscris doar două goluri până să egaleze performanța  lui Wayne Rooney, cel care a înscris 53 de goluri la competiții de Cupa Mondială pentru Anglia. Kane este considerat unul dintre cei mai buni atacanți din lume și va fi foarte interesant să îi vedem jocul în Qatar.

Robert Lewandowski, Polonia

Jucătorul polonez în vârstă de 34 de ani joacă pentru Polonia, și dacă echipa acestei țări va face ceva notabil la CM 2022, protagonistul va fi cu siguranță Lewandowski. Veteranul cu o înălțime de 1,85 m, a fost golgheterul din Bundesliga germană timp de șapte sezoane, marcând 41 de goluri doar în sezonul 2020-21.

Michy Batshuayi, Belgia

Jucătorul de origine congoleză a fost asemănat în trecut cu fotablistul de pe Coasta de Fildeș Didier Drogba datorită vitezei, forței, poziționării și stilului de joc, deși este mai scund decât acesta. Prezența lui în echipa Belgiei alături de Kevin De Bruyne și Eden Hazard face din reprezentanții Belgiei favoriți ai acestei competiții.

Fabinho, Brazilia

Fabinho (Fábio Henrique Tavares) joacă în clubul de Premier League Liverpool și în naționala Braziliei. Este cunoscut pentru stilul său robust, care îl face unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi din acest sport. Viziunea sa asupra jocului îi permite să transforme amenințările în oportunități pentru noi atacuri.

Gareth Bale, Țara Galillor

Gareth Bale joacă pentru țara care a reușit să revină la Cupa Mondială după o absență de 64 de ani. Va fi interesant de urmărit evoluția superstarului galez, care deși devastator când este în formă maximă, de ceva timp nu a mai avut oponenți de calibru mare, fiind transferat la Los Angeles.

Cristiano Ronaldo, Portugalia

Deși are vârsta de 37 de ani, Ronaldo poate face în continuare spectacol pe terenul de fotbal, datorită creativității ieșite din comun și a abilităților de showman. Va fi nevoie ca faimosul fotbalist să lase în urmă problemele lui cu clubul Manchester United pentru a adăuga și alte goluri celor 117 deja înscrise pentru Portugalia.

Hakim Ziyech, Maroc

Ziyech este cunoscut pentru precizie, viteză, excelență tehnică și lovituri libere la un nivel greu de egalat. De la extrema echipei Chelsea, care a fost cândva supranumit „Vrăjitorul” în timp ce era la Ajax se așteaptă să reușească să scoată Marocul din Grupa F.

Neymar, Brazilia

Neymar a marcat 75 de goluri pentru Brazilia și pe lângă viteza și abilitățile deosebite, el poate juca în mai multe roluri diferite. Va fi o încântare să îi urmărim jocul la CM 2022, chiar dacă probabil va fi presărat cu multe momente de dramatism în care brazilianul se va rostogoli pe teren în urma provocărilor fizice de tot felul.

Lionel Messi, Argentina

Toate privirile și cele mai bune cote de pariuri se îndreaptă spre genialul Messi, supranumit „fotbalistul PlayStation” datorită modului său de joc ireal, care arată ca și cum ar fi fost programat pe computer. Întrebarea de pe buzele tuturor este – va reuși el să câștige prima sa Cupă Mondială, la 35 de ani?

Kylian Mbappe, Franța

Înaintașul în vârstă de 23 de ani va fi probabil următorul Messi, datorită unor calități precum abilitatea de a șuta cu ambele picioare, versatilitatea, puterea de accelerație explozivă și capacitatea de a schimba brusc ritmul și direcția.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004819 (s)