News Flash:

Cum iti dai seama ca iubita ta a atins placerea suprema

15 Ianuarie 2017
1418 Vizualizari | 0 Comentarii
orgasm femeie2
Vrea sa se ghemuiasca la pieptul tau

Chiar daca asta nu este o garantie ca a avut un orgasm, nevoia ei de a te tine în brate si a simti bratele tale în jurul ei poate fi un semn ca tocmai a avut o experienta "miscatoare". Chiar daca asta nu îti garanteaza ca este satisfacuta, daca simte nevoia sa te tina în brate si sa se ghemuiasca langa tine este un semn clar ca macar te place foarte mult.
Ii tremura picioarele

Vrea sa se dea jos din pat sa-ti aduca gustarea "de dupa" care îti place atat de mult sau tigarile de pe masa, dar pur si simplu nu poate pasi, pentru ca picioarele îi tremura. Daca i se întampla asta si picioarele nu i se opresc din tremurat, este un semn mai mult decat sigur ca ti-ai facut cu brio datoria. Daca are nevoie de cateva minute înainte sa poata sa se ridice pentru a merge la baie, atunci poti sa stai linistit. Ai satisfacut-o.

Vorbeste încontinuu despre partida de sex

Daca, dupa ce ati terminat partida de sex, ea nu se poate opri din vorbit despre pozitia noua pe care ati încercat-o, despre senzatiile avute sau pur si simplu murmura încontinuu acelasi cuvant: "Nemaipomenit!", "A fost nemaipomenit!", din nou, poti fi sigur ca a avut parte de satisfactie sexuala din partea ta.

Zambeste fara motiv

Stii cum vine asta, nu? Ai mai vazut zambetul acela. Sunt zile în care iubita ta pur si simplu nu-si poate sterge de pe chip zambetul acela tamp si asta ti se datoreaza doar tie si performantelor tale. Cand o mai vezi zambind astfel, du-te la ea si sarut-o asa, fara motiv. Vei avea confirmarea ca tu esti pricina bunei sale dispozitii dupa felul în care îti va raspunde.

 I se întaresc sfarcurile sanilor

Desi este posibil sa fie emotionata sau doar sa îi fie frig, sfarcurile întarite, împreuna cu alte cateva semne, precum gafaitul sau strigatul "Da! Da! Imi vine!" îti pot indica faptul ca femeia ta este, într-adevar, satisfacuta. 

Devine emotiva si plange

Unele femei pur si simplu izbucnesc în plans dupa un orgasm, deoarece acesta le aduce un val de emotii care le fac sa le dea lacrimile. Daca iubita ta "colapseaza" dupa ce faceti sex sau începe sa planga ca un copil, nu îti face griji: Este semnul ca într-adevar s-a simtit bine si este satisfacuta.
Adoarme imediat

Un obicei rezervat mai degraba barbatilor, dar sunt destule femei care se simt foarte epuizate dupa unul sau mai multe orgasme si pur si simplu simt nevoia sa traga un pui de somn pentru a-si recapata fortele. Daca se întoarce cu spatele la tine si începe sa motaie, nu te simti jignit. Incolaceste-ti bratul în jurul ei si trage si tu un pui de somn. 

Nu doar ca va muri de nerabdare sa repetati experienta, dar va povesti tuturor prietenelor sale ce "armasar" esti. Si asta nu înseamna decat un lucru: Daca lucrurile nu vor merge bine între voi, vei avea mereu de unde alege. Asa ca straduieste-te întotdeauna sa o lasi satisfacuta.

Evident, în timpul sexului, ea poate sa te muste, sa te zgarie, sa devina violenta chiar sau poate sa tipe de placere, iar daca aceste semne tot nu te ajuta sa îti dai seama ca faci bine ce faci, atunci nici sfaturile de mai sus nu o vor face.

adoarme imediat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006377 (s)