News Flash:

Cum arata sotia lui PUYA, gravida cu al treilea copil! MELINDA a atras toate privirile la un eveniment monden! Se vede burtica bine

16 Iunie 2017
5694 Vizualizari | 0 Comentarii
puya sotie

Puya, pe numele lui din buletin Dragos Gărdescu are acasă o soţie superbă, două fetiţe, iar un al treilea bebeluş le va completa, în curând, familia.


Ei bine, Puya mai are un motiv întemeiat să tragă din greu, căci frumoasa lui familie se va mări curând cu un nou membru.
Artistul a fost prezent la un eveniment monden, alături de soţia lui, dar şi de colegul lui, Şisu (Vezi AICI), iar bruneta avea o burtică de gravidă de toată frumuseţea, fiind însărcinată în ultimul trimestru. De remarcat că cea de-a treia sarcină a fost blândă cu trupul Melindei, căci soţia lui Puya are aceeaşi siluetă dintotdeauna.

 

El şi-a cunoscut soţia în 2006, când Melinda terminase clasa a XII-a şi se pregătea de balul de absolvire, iar în 2011 s-au căsătorit.



„Din cauza melodiilor, lumea se aşteaptă să vorbesc urât în public sau să fiu al dracu’, dar apoi, când mă cunosc toţi, îmi spun că sunt de treabă. A fi familist este un lucru foarte important, trebuie să ţii cu familia“, mărturisea solistul.

 


puya melindei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009719 (s)