News Flash:

Cum arata Anca Turcasiu nemachiata si necoafata la 47 de ani

11 Iunie 2018
3846 Vizualizari | 6 Comentarii
anca

De fiecare data cand apare in public, Anca Turcasiu uimeste pe toata lumea. Vedeta de 47 de ani pare ca a gasit elixirul tineretei. Au si alte vedete de varsta ei o silueta impecabila, dar chip ca al ei, fara pic de rid nu reusesc multe sa aiba nici cu ajutorul bisturiului.

Daca unii cred ca in cazul Ancai Turcasiu este meritul unui machiaj bun, cu fard din belsug, ei bine, realitatea nu este asta! Zilele trecute, Anca Turcasiu a postat pe pagina ei de socializare doua imagini in care este nemachiata si necoafata.

Desi e adevarat ca fara sa fie aranjata si coafata, nici nu seamana cu ea, Anca Turcasiu arata insa de senzatie. Tenul ei curat si luminos nu are pic de rid, aratand ca al unei tinerele de cel mult 30 de ani. Artista sustine ca a stat departe de bisturiu si de botox, dar recunoaste ca recurge la anumite tratamente faciale modern.

Dar principalele motive pentru care sustine ca arata atat de bine sunt alimentatia si sportul. Vedeta este vegetariana de ani buni, spune ca bea multe ceaiuri dar are si un “secret” pe care l-a dezvaluit intr-un interviu: mananca in fiecare zi sapte-opt ardei iuti. Anca Turcasiu arata senzational, desi se apropie de varsta de 47 de ani. Artista a dezvaluit in direct, la TV, care este secretul siluetei sale.

Anca Turcasiu este una dintre vedetele cu un trup de invidiat. Arata senzational la aproape 47 de ani, asta in conditiile in care nu si-a facut niciodata vreo operatie estetica. „Apostrofata” de Mirela Vaida, care i-a marturisit invidia pentru felul in care arata, Anca Turcasiu a dezvaluit tututor ce face pentru a se mentine in forma.

„Cineva mi-a spus odata ca traim mai mult daca peste 50% din ce ai in farfurie este verde. Mananc ardei iuti in fiecare zi. Vreo 6-7. Imi place mie sa mananc. Am facut crescatorie de ardei iuti, aducand seminte si ardei iuti de prin Asia. Cristi (Cristian Georgescu, sotul ei – n.r.) cultiva ardei iuti in gradina, pentru ca nu putem sa traim fara”, a spus Anca Turcasiu, la Acces Direct.
Cantareata Anca Turcasiu are una dintre cele mai longevive casnicii din randul vedetelor din showbiz-ul romanesc, chiar daca pe parcurs relatia a mai scartait. Ea formeaza o familie alaturi de Cristian Georgescu, cel care i-a devenit sot in urma cu mai bine de 18 ani si impreuna cu care are un fiu.

Galerie Foto

anca2
anca turcasiu vedeta elixirul tineretei bisturiului turcasiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (6)

quineprox kratom chloroquine  | #51053
malaria drug chloroquine chloroquine phosphate tablets is chloroquine phosphate over the counter
plaquenil wiki  | #51104
erectile pump youtube generic for plaquenil erectile issues after 40
buy tadalafil  | #51143
raven penis tadalafil 40 tadalista 5
cialis tadalafil & dapoxetine  | #51979
jwqpbvvv  | #52576
Segree  | #52639
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006323 (s)