News Flash:

Au fost mereu o pereche extrem de discreta, dar acum Ionut Dolanescu a recunoscut adevarul dupa 11 ani de relatie cu Doinita. Cum se intelege cu sotia lui

9 Iunie 2018
1941 Vizualizari | 0 Comentarii
dolanescu

Cei doi soti, stabiliti in America, se afla in Romania de aproximativ doua saptamani. Ionut si Doinita Dolanescu dau detalii din casnicia lor si vorbesc despre inclinatia catre muzica pe care o au si cei trei copii ai lor.

Ionut si Doinita Dolanescu nu se considera niste personaje mondene.

Ei foarte rar isi fac aparitia la diverse evenimente si atunci incearca sa nu iasa in evidenta. Cei doi soti se afla in tara de doua saptamani si vor petrece toata vara pe scena, in Romania.

”Nu sunt un tip foarte monden, nu am timp si nici nu sunt prea in pas cu moda. Mai degraba sotia e designerul meu. Sunt un tip traditional, folclorist din tata in fiu. Nu mi-ar sta bine sa fiu extravagant, sotia ma sfatuieste, ea are fler catre zona asta”, a declarat artistul pentru Libertatea.

Ionut si Doinita Dolanescu dau detalii din casnicia lor si, spun ei, si acum ”se iubesc la fel ca-n prima zi”.

”Sotia ma ajuta foarte mult, imi creeaza repertoriu, ne intelegem foarte bine. De 11 ani suntem impreuna, ne completam reciproc. Nu stiti cat de mult inseamna pentru un solist ca atunci cand e pe scena, cineva sa-i dea ragaz sa se odihnesca.

Facem atmosfera, ea face parte din mine. In America am ajuns sa jucam si tenis impreuna. Doinita joaca foarte bine. Cateodata ma bate. Ma supar, ma oftic, e mai agera decat mine, mai usoara. Face tot ce poate sa ma ajute sa slabesc, sa fiu in forma, sa fim sanatosi”, a adaugat artistul.
”Avem multe preocupari comune. In timpul liber eu iau vioara, Ionut ma acompaniaza”, a spus, la randu-i, si sotia artistului.

Aschia nu sare departe de trunchi
Cei doi soti sunt totodata tare mandri ca toti cei trei copii ai lor dau semne ca au inclinatie artistica.

”Ne pregatim de sfarsit de an, de examene. Fetita noastra a plecat in turneu, la primul ei concurs, la Tulcea. Face vioara. Seamana si cu mami si cu tati. Amandoi ne implicam. Iar cel mic, Valdut, toata ziua merge cu microfonul prin casa”, marturiseste Doinita Dolanescu.

”Vlad si Ioana studiaza vioara. Iar cel mic a facut o criza sa-l luam cu noi. La doar 3 ani e fericit cand il luam la spectacole. Tind sa cred ca va canta. Vladut ar dori sa fie actor”, a completat Ionut.


 

Galerie Foto

1-1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006109 (s)