News Flash:

Cu ce zodii te potrivesti tu cel mai bine in dragoste

25 Februarie 2017
1315 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop03
Specialistii in astrologie sustin ca zodiile partenerilor de viata sunt decisive pentru modul in care mariajul acestora va decurge. 

Iata care sunt zodiile pe care sa le inviti in viata ta fara doar si poate. 

Femeia Berbec

Compatibilitate cu: Varsator, Leu

Femeia berbec si barbatul varsator vor avea o casnicie frumoasa, plina de suspans si foarte libera. Cei doi parteneri se stimuleaza si se completeaza din toate punctele de vedere.

Daca totusi iti doresti o casnicie in care sa ai parte de o energie sexuala foarte puternica, de un echilibru armonios pe toate planurile, barbatul leu este cel care iti va fi pe plac.
Femeia Taur

Compatibilitate cu: Pesti, Capricon

Barbatul pesti iti va deschide noi orizonturi si te va stimula sa fii mai creativa si mai visatoare, chiar daca el este o fire practica si foarte cerebrala.

Barbatul capricorn este cel pentru care respectul este foarte important, iar respectul va sta la baza casniciei voastre, insa numai daca vei fi responsabila si calma.

Femeia Gemeni
Compatibilitate cu: Berbec, Balanta

Esti fascinata de firea jucausa a barbatului berbec, iar el este impresionat de optimismul tau. Acest lucru face ca o casatorie dintre voi doi sa fie cu adevarat reusita.

Barbatul balanta este unul intelegator, nu este posesiv, gelos si nu ii place sa se contrazica.

Femeia Rac
Compatibilitate cu Taur, Scorpion

Barbatul taur gandeste la fel ca tine: acesta simte nevoia sa fie implicat intr-o relatie de lunga durata si sa aiba o familie fericita.

Pentru ca femeia rac vrea sa se simta intotdeauna iubita si apreciata, scorpionul este o alegere buna. Acesta te va face sa te simti mereu in centrul atentiei.


Femeia Leu

Compatibilitate cu Fecioara, Berbec

Femeia leu si barbatul fecioara se inteleg bine pentru ca el ofera critica constructiva, iar ea o accepta foarte bine si incearca sa fructifice acest lucru.

Daca iti doresti un barbat alaturi de care sa traiesti in armonie perfecta, cel din zodia berbec este ideal pentru tine.

Femeia Fecioara
Compatibilitate cu: Leu, Capricorn

Barbatul leu se face usor placut si nu are nevoie de indrumari pentru a te face fericita. El stie exact ce iti doresti si nu sta pe ganduri pentru a trece la fapte.

Barbatul Capricorn este ambitios, dar stie cum sa mentina un echilibru intre cariera si familie.

Femeia Balanta

Compatibilitate cu Rac, Scorpion

Barbatul rac este foarte altruit si este capabil sa faca orice pentru ca partenera lui de viata sa fie fericita si multumita.

Scorpionul adora sa conduca, insa in general femeia balanta nu este foarte deranjata de acest aspect, fie pentru ca este comoda, fie pentru ca nu ii place sa isi asume responsabilitate.

Femeia Scorpion

Compatibilitate cu: Balanta, Pesti

Pentru ca femeia scorpion tine neaparat sa detina controlul in orice situatie, iar barbatul balanta tolereaza cu usurinta acest comportament, cei doi pot avea un mariaj fericit si implinit.

Barbatul pesti este unul cu care femeile din zodia scorpion pot avea o relatie foarte complexa si profunda.

Femeia Sagetator

Compatibilitate cu: Berbec, Varsator

Oamenii din jur vor invidia relatia ta cu barbatul berbec - acesta este adorabil si nu te ingradeste niciodata, din niciun punct de vedere, ceea ce te va face sa te simti iubita si respectata.

Varsatorul este un barbat puternic care tine intotdeauna pasul cu tine si care este suficient de deschis pentru a-ti intelege personalitatea independenta.


Femeia Capricorn

Compatibilitate cu: Fecioara, Pesti

Barbatul fecioara este intotdeauna foarte prezentabil, ingrijit, organizat si inclinat catre viata de familie. Ceea ce te poate deranja la el este perfectionismul de care da uneori dovada, insa daca vei invata sa privesti acest lucru in mod pozitiv, casnicia voastra va fi una de succes.

Pentru ca iti place sa detii controlul, iar pentru ca barbatul peste se lasa condus, mariajul dintre cele doua zodii va fi cu adevarat reusit.

Femeia Varsator

Compatibilitate cu: Leu, Sagetator

Barbatul leu este ideal pentru femeia varsator pentru ca el intelege nevoia de libertate pe care o are ea, scrie ele.ro.

Daca totusi iti doresti un barbat cu care sa te intelegi din priviri si care sa fie dispus sa iti faca pe plac indiferent de situatie, barbatul leu ar fi cea mai buna alegere.


Femeia Pesti

Compatibilitate cu: Scorpion si Capricorn

Scorpionul iti va intelege nevoia de a sta uneori singura, datorita faptului ca si el este o fire destul de retrasa.

Capricornul este ambitios, practic si responsabil, adica un barbat de la care poti invata tot timpul cate ceva.

astrologie femeia berbec femeia taur femeia gemeni femeia rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005353 (s)