News Flash:

VIDEO INCREDIBIL! Reactia absolut uluitoare a unor vacute cand aud pe cineva cantand la acordeon. VIRAL

21 Februarie 2017
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
acordeon vacute
Animalele, oricare ar fi acestea, ne pot surprinde cu comportamente si reactii adorabile atunci cand ne asteptam mai putin. Si dupa cum vedem, cele din imagini reusesc sa ne insenineze ziua in cel mai natural mod.
Cine a spus ca animalele nu iubesc muzica nu le-a vazut inca pe aceste vacute care sunt de-a dreptul fascinante de o reprezentatie inedita la acordeon. De indata ce au auzit primele acorduri ale clapelor, vacutele si-au ciulit urechile alergand cu bucurie spre cel care le-a atras atentia.
Mai multe vacute care pasteau liniste pe o pajiste din Garmish, Germania, au avut o reactie cu totul neasteptata in momentul in care au auzit din departare niste sunete ciudate. Acordurile unui acordeon pe care un barbat il manuia cu virtuozitate chiar langa gard au fost suficiente pentru a se indrepta in graba spre acel loc, scrie livebiz.ro.
Una dupa alta, vacutele s-au grupat langa gardul care le despartea de artistul de ocazie ca la un spectacol extraordinar. Publicul era format de aceasta data din toata cireada de cornute care prin reactia lor adorabila au adus zambetul pe buze atat barbatului care canta la acordeon cat si sotiei acestuia. Ea este cea care a surprins pe camera de luat vederi intreaga intamplare.

Galerie Video


animalele vacutele artistul spectacol extraordinar acordeon
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004847 (s)