News Flash:

Cronomirajul – un fenomen intalnit in cea mai inspaimantatoare padure din Rusia

10 Aprilie 2018
2330 Vizualizari | 0 Comentarii
padure

Miasnoi Bor este o padure de langa orasul Novgorod, situata in zona numita Valea Mortii, unde s-au inregistrat cele mai multe fenomene de cronomiraj din Rusia.

In timpul celui de al Doilea Razboi Mondial, sute de soldati germani si spanioli si-au pierdut viata in aceasta padure. Si in zilele noastre, in Miasnoi Bor pot fi intalnite oseminte ale celor care au murit in crancena lupta cu fortele sovietice.

Localnicii au numit Miasnoi Bor padurea de carne. Cei care au vizitat zona au fost surprinsi sa constate ca in padure nu exista pasari. Este un loc macabru, unde in linistea apasatoare se aud zgomote ciudate. Mai mult, cercetatorii care au studiat zona sustin ca au avut viziuni colective.

Au fost martori la aparitia unor umbre si siluete care se zareau printre copaci. Padurea adaposteste doua lumi. Ziua este o liniste apasatoare, iar noaptea, din padure se aud zgomote infricosatoare. Miasnoi Bor este considerat un loc unde se produc numeroase fenomene paranormale. Se aud voci, multe dintre ele rostind cuvinte in germana sau zgomote cauzate de explozia obuzelor.

Cronomirajul este un fenomen intalnit inca din Egiptul antic. Este o iluzie optica colectiva reprezentand obiecte sau persoane care au legatura cu trecutul sau cu viitorul.
Viziuni asemanatoare au avut si cretanii care au asistat la adevarate batalii, care in realitate, avusesera loc cu sute de ani inainte.

Cercetatorii considera ca fenomenul de cronomiraj este un tunel temporal, care face legatura cu trecutul sau viitorul. Au fost cazuri in care persoanele care s-au apropiat de astfel de zone au avut stari de epuizare fizica si mentala.

Cercetatorul rus Henry Silanov explica acest fenomen prin faptul ca pe suprafata pamantului exista benzi magnetice care inregistreaza evenimente si imagini ale trecutului.

Sursa

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006528 (s)