News Flash:

Gabriela Firea dezvaluie luptele de culise

11 Noiembrie 2016
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi firea2
Primarul general al Capitalei Gabriela Firea dezvaluie luptele care se dau in culise si arata ca PSD a devenit un partid anti-sistem. Ea sustine ca PNL beneficiaza de sprijinul intregului aparat de stat, inclusiv de sprijinul premierului si al presedintelui, dar si al tuturor institutiilor din aceasta tara.

PSD in acest moment este singur, in timp ce PNL are de partea lui Guvernul si tot aparatul guvernamental, presedintele si aparatul Cotroceniului si toate institutiile statului. PSD are doar programul si ceea ce vrea sa faca pentru oameni. Vom vedea pe 11 decembrie cine castiga: sistemul sau solutiile pentru oameni”, a declarat Gabriela Firea intr-o emisiune TV.

De mentionat ca si in fruntea principalului serviciu secret din Romania, Serviciul Roman de Informatii, se afla tot un fost membru PNL, Eduard Hellvig. Pana la demisie, inclusiv Serviciul de Informatii Externe era condus de un liberal, Mihai Razvan Ungureanu.

In acelasi timp, Firea sustine ca Dacian Ciolos nu prezinta incredere sub nicio forma. ”Asa cum va privesc pe dumneavoastra in ochi si el ne-a privit in ochi si ne-a spus noua, celor din conducerea PSD, ca nu se va implica in politica, in jocurile partidelor politice. Ne-a inselat pe noi, dar asta nu ar fi asa o mare problema, dar i-a inselat pe romani si asta este o mare problema. Ceea ce a facut Dacian Ciolos se cheama minciuna politica.

psd pnl guvernul presedintele cotroceniului institutiile statului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005577 (s)