News Flash:

Crin Antonescu, despre declaratiile nesimtite ale ministrului Stroe: "Voi propune masuri radicale"

23 Ianuarie 2014
1248 Vizualizari | 0 Comentarii
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri, că afirmaţiile lui Radu Stroe despre accidentul aviatic sunt "un exemplu de comunicare catastrofală", menţionând că va propune conducerii PNL "măsuri politice radicale", el menţionând şi că Ramona Mănescu nu a comunicat deloc în această perioadă. Întrebat, într-o intervenţie la Realitatea TV, cum comentează faptul căRadu Stroe a spus că la nivelul Ministerului de Interne nu s-a constituit o celulă de crizăşi că îşi reproşează că tragedia de la Cluj s-a întâmplat în mandatul său, Antonescu a răspuns: "Cu tot respectul pentru domnul Stroe şi cu toată colegialitatea, este un exemplu de comunicare catastrofală, de natură să stârnească revolta în condiţii de nemulţumire publică".

El a menţionat că face o distincţie între modul în care s-au întâmplat lucrurile la Ministerul Transporturilor şi la Ministerul de Interne.

Antonescu a menţionat, totuşi, că Ramona Mănescu nu a comunicat deloc în această perioadă.

Antonescu a ţinut să precizeze că va propune conducerii PNL "măsuri politice radicale" în acest caz, dar a precizat că discuţiile şi deciziile se poartă şi se iau în interiorul partidului.

El a criticat comunicarea "catastrofală" a tuturor autorităţilor implicate în operaţiunile de salvare în urma accidentului aviatic, precizând că este posibil ca şi premierul să fi primit informaţii eronate.

De asemenea, liberalul a ţinut să sublinieze că în cursul zilei de miercuri nu s-a pus, nici în partid şi nici de către premier, problema demiterii ministrului Stroe.

Antonescu a spus că a discutat cu premierul, miercuri, la Guvern, pe tema raportului legat de accidentul aviatic şi de măsurile pe care şeful Guvernului le are în vedere, precizând că l-a asigurat pe Victor Ponta de sprijin politic legat de aceste măsuri.

De asemenea, Antonescu a spus că un alt subiect discutat cu premierul a fost legat de ministrul Sănătăţii şi preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat miercuri, la ieşirea din sediul MAI, răspunzând unor întrebări, că nu crede că va fi schimbat din funcţie şi că nu intenţionează să demisioneze.

Stroe a declarat, marţi seară, răspunzând unei întrebări, că îşi reproşează că s-a întâmplat în timpul mandatului său tragedia aviatică de la Cluj.

"Îmi pare rău că s-a întâmplat în timpul mandatului meu tragedia", a spus Stroe.

De asemenea, el a spus că problema a fost "la localizare".

Deputatul PSD Florentin Gust a afirmat, într-un comunicat, că remarcă lipsa de comunicare, coordonare, intervenţie şi competenţă a structurilor din MAI şi MApN în incidentul aviatic din Cluj, menţionând că cel puţin doi miniştri ar trebui să îşi dea demisia sau să fie demişi. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0983 (s) | 33 queries | Mysql time :0.033834 (s)