News Flash:

Valentin Cimpuieru, noul sef al ROMATSA

22 Ianuarie 2014
1395 Vizualizari | 0 Comentarii
Consiliul de Administraţie al ROMATSA a decis delegarea atribuţiilor care revin funcţiei de director general al companiei către Valentin Cimpuieru, directorul departamentului tehnic-dezvoltare, au declarat, pentru AGERPRES, surse oficiale.

Aceasta, după ce directorul general al ROMATSA, Aleodor Frâncu, şi directorul de operaţiuni al companiei, Bogdan Donciu, au solicitat eliberarea din funcţie, după cum au precizat, anterior, pentru AGERPRES, surse din domeniu.

Premierul Victor Ponta a cerut, miercuri, înlocuirea din funcţie a secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Cătălin Chiper şi a solicitat, totodată, ministrului Transporturilor, demiterea directorului general al ROMATSA şi a directorului de operaţiuni. De asemenea, premierul a anunţat că va cere înscrierea pe ordinea de zi a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) a unui raport privind activitatea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS).

'Am decis astăzi (miercuri - n.r.) înlocuirea din funcţie a secretarului de stat care răspunde de intervenţiile la situaţiile de urgenţă, Cătălin Chiper, de la MAI. De asemenea, am solicitat ministrului Transporturilor şi Consiliului de Administraţie înlocuirea directorului general ROMATSA şi a directorului de operaţiuni şi, în calitatea mea de vicepreşedinte al CSAT, voi solicita în mod oficial înscrierea pe ordinea de zi a CSAT a unui raport privind activitatea STS în acest caz, evident, prin decizia CSAT, nu depinde de Guvern, înlocuirea şefului STS şi, mai departe, a persoanelor direct responsabile de nefuncţionarea corespunzătoare a sistemelor tehnice de identificare', a afirmat Ponta la Guvern.

Premierul a apreciat că aceste responsabilităţi 'la nivel de vârf trebuie asumate ca un semnal foarte clar că există o responsabilitate şi o nefuncţionare corespunzătoare şi că în momente dificile aceste instituţii trebuie să beneficieze la cel mai înalt nivel de oameni capabili să-şi asume responsabilităţi'. AGERPRES

valentin cimpuieru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1434 (s) | 22 queries | Mysql time :0.031683 (s)