News Flash:

Cozi imense la granita granita ruso-poloneza dupa ce Rusia a suspendat temporar traficul in contextul summitului NATO

4 Iulie 2016
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
s604x0 polonia rusia 465x215
Potrivit surselor, la granita ruso-poloneza s-au format cozi imensede masini dupa ce Moscova suspendat temporar, din aceasta zi, micul trafic de frontiera cu Polonia, ca raspuns la o masura similara anuntata sambata de Varsovia in contextul summitului NATO, preconizat sa aiba loc in 8 si 9 iulie in capitala poloneza, si al Zilelor Mondiale ale Tineretului, programate intre 27 si 31 iulie, la Cracovia.

Vezi si Opriti taierile ilegale de arbori din Romania! Avertisment dur din partea SUA pentru presedintele Klaus Iohannis

"Stam si asteptam. Oamenii suna permanent la ambasada, la Varsovia. Aici nu exista conditii pentru a sta la coada prea mult timp", citeaza postul de televiziune afirmatia unuia dintre soferii de TIR intervievati. In partea rusa a granitei cu Polonia, coada formata depasea luni 1.5 km si crestea neincetat, iar timpul de asteptare ajunsese la 20 de ore. De fapt, cozile au inceput sa se formeze de duminica, chiar daca guvernul polonez informase ca suspenda micul trafic de frontiera incepand de astazi, 4 iulie.


In 2012, guvernele Rusiei si Poloniei au semnat un acord bilateral privind micul trafic de frontiera care prevede o procedura simplificata de trecere a granitei polonezo-ruse. Aceasta permite unui milion de locuitori din enclava rusa Kaliningrad si locuitorilor din zona de frontiera din nord-estul Poloniei sa treaca granita fara vize.

granita ruso-poloneza cozi imense moscova suspendat nato
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006338 (s)