News Flash:

Cosmin Tabără este al doilea viceprimar al Timișoarei

20 Ianuarie 2021
749 Vizualizari | 0 Comentarii
Cosmin Tab r

Liberalul Cosmin Tabără este, de marți, al doilea viceprimar al Timișoarei. S-a întâmplat la aproape patru luni de alegerile locale. Tabără se va ocupa de patrimoniu, de sport, va face o strategie juridică și va fi responsabil de Poliția Locală, a anunțat primarul Fritz, prin platforma Zoom.

Ales pe listele PNL pentru Consiliul Local Timișoara la alegerile locale din 27 septembrie, Cosmin Tabără a fost votat, marți, într-o ședință extraordinară de consiliu local, să ocupe postul de viceprimar al Timișoarei. A primit 21 de voturi „pentru”, zero împotrivă, iar trei buletine de vot nu au fost ridicate, pentru că aleșii social democrați nu au vrut să participe la vot.

„Vreau să vă mulțumesc pentru încrederea acordată, în primul rând colegilor PNL pentru susținere și desemnarea mea în această funcție, în al doilea rând colegilor din alianță și domnului primar Dominic Fritz. Sper că va fi o colaborare bună, pentru că toți avem bunele intenții de a dezvolta în continuare acest oraș. Consider că în acest moment echipa este aproape completă, mai trebuie să vină city managerul, și trebuie să ne apucăm de treabă. Sper într-o bună colaborare cu toți colegii, indiferent că sunteți din coaliție sau din opoziție”, a spus Cosmin Tabără, imediat după ce a fost ales.

Fritz, prin Zoom: O să fim o echipă, o să luăm decizii împreună

Primarul Timișoarei a fost confirmat în urmă cu șase zile (13 ianuarie – n.r.) cu virusul SARS-CoV2. Se tratează acasă, dar a ținut să le transmită câteva vorbe colegilor din consiliul local. A anunțat și domeniile de care se ocupă noul viceprimar Cosmin Tabără: juridic, sport, patrimoniu, Poliția Locală.

„După cum vedeți, încă trăiesc (râde). Îmi pare rău că nu pot fi alături de voi. (…) Mă bucur foarte mult că în sfârșit avem o echipă completă pe partea de viceprimari, bine ai venit în echipă! O să fim o echipă la conducerea primăriei, o să luăm decizii împreună. Am vorbit cu Cosmin, el va fi responsabil pentru mai multe domenii, pe de o parte pentru strategia noastră juridică, pe de altă parte de tot ce ține de sport, pentru tot ce ține de siguranță publică, inclusiv de Poliția Locală. Va fi responsabil de cele două direcții de Patrimoniu și împreună cu city managerul va face o strategie mai bună.

Noi, acum, cu acest vot, am consimțit și o coaliție stabilă între USR PLUS și PNL La noi în Timișoara. Eu cred că această coaliție va putea face lucruri bune în momentul în care ne înțelegem la toate nivelurile de guvernare. În Timișoara o să avem o majoritate de două treimi, ceea ce înseamnă o responsabilitate foarte mare, vreau să-i asigur pe timișoreni și pe consilierii locali că luăm în serios această responsabilitate”, a transmis Fritz prin platforma Zoom, aflat în izolare cu Covid-19.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005029 (s)