News Flash:

Sefi de spitale, gasiti INCOMPATIBILI

2 Martie 2017
990 Vizualizari | 0 Comentarii
operatie tumori
Patru sefi de spitale sau de sectii ale unitatilor medicale din judetele Sibiu, Harghita si Neamt au fost gasiti in incompatibilitate sau conflict de interese administrativ de catre Agentia Nationala de Integritate (ANI).
Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Agentia Nationala de Integritate, managerul si fost director economic al Spitalului de Psihiatrie "Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, Florentina Denisa Nicoara, a fost in conflict de interese administrativ in perioada octombrie 2011 – aprilie 2013, cand Spitalul de Psihiatrie a incheiat cinci contracte de prestari de servicii cu o societate al carei administrator si asociat este ruda cu Nicoara.
De asemenea, seful Sectiei Obstretica-Ginecologie din Spitalul Municipal Gheorgheni, judetul Harghita, Gheorghe Marc, a fost gasit in incompatibilitate pentru perioada decembrie 2014 – ianuarie 2016, cand a detinut simultan functia de sef sectie la Sectia Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Municipal Gheorgheni si functia de administrator in cadrul unei societati.
In incompatibilitate a fost gasit si managerul Spitalului "Sf. Dimitrie” Targu Neamt, judetul Neamt, Florin Ionut Apostoae, care in perioada aprilie 2013 – aprilie 2016 a detinut simultan functia de manager la spital si titular de intreprindere individuala.
Totodata, seful Sectiei Cardiologie din cadrul Spitalului Municipal Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, Kinda Levente, s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada mai 2006 – ianuarie 2017, intrucat a detinut simultan functia de sef Sectie Cardiologie pe cea de administrator in cadrul unei societati.
"Persoanele evaluate au fost informate despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoanele evaluate au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, in exercitarea dreptului la aparare", arata ANI. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007610 (s)