News Flash:

COSMAR! Steaua a fost eliminata din Liga Campionilor

6 August 2015
1130 Vizualizari | 0 Comentarii
steaua basel1
Echipa Steaua Bucuresti a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, dupa ce a fost invinsa, miercuri, in deplasare, cu scorul de 4-2 (1-2), de formatia sarba Partizan Belgrad, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei, dar va evolua in play-off-ul Ligii Europa.
In tur, pe Arena Nationala, cele doua echipe au terminat la egalitate, scor 1-1.
Miercuri, golurile sarbilor au fost marcate de Babovici '8, Jevtovici '60, A. Zivkovici '69 si Trujici '90+1, in timp ce pentru Steaua au inscris Muniru '11 si Hamroun '33.
1-0: Cojocaru nu s-a inteles cu Papp la o centrare de pe partea dreapta, mingea a ajuns la Babovici si acesta a inscrsi cu un sut simplu de la 11 metri.
1-1: Hamroun a centrat din partea dreapta, defensiva sarbilor nu a reusit sa respinga balonul si Muniru a inscris cu un sut in forta de la 14 metri.
1-2: Muniru a recuperat un balon in jumatatea adversa, i-a pasat lui Adi Popa, acesta a centrat in careu si Hamroun a marcat cu un sut plasat cu latul de la 12 metri.
In minutul 48, Papp a pierdut o minge in jumatatea proprie, iar Varela a comis fault in careu asupra lui Petrovici si a primit cartonasul rosu. Arbitrul Istvan Vad a dictat penalti, dar bulgarul Valeri Bojinov a sutat in bara.
2-2: Jevtovici a reusit egalarea cu un sut de la 25 de metri, dar mingea a fost deviata de Papp.
3-2: Oumaru i-a pasat in careu lui Andrija Zivkovici, iar acesta l-a driblat pe Alcenat si l-a invins pe Cojocaru cu un sut la coltul lung de la 10 metri.
4-2: Andrija Zivkovici a centrat din partea dreapta si Trujici a inscris din 6 metri.
Partizan Belgrad: Z. Zivkovici - Vulicevici, Balazici, Fabricio, Petrovici - Brasanac, Jevtovici - Oumaru, Babovici (Trujici '90), A. Zivkovici - Bojinov (Ilici '60). Antrenor: Zoran Milinkovici.
Steaua Bucuresti: Cojocaru - Alcenat, Papp, Varela, Tosca - Muniru, Breeveld (Tudorie '72) - Ad. Popa, Hamroun (Iancu '70), Chipciu (Guilherme '51) - Tade. Director sportiv: Mirel Radoi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1861 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005181 (s)