News Flash:

Cosmar pentru soferii din Timisoara! Calea Martirilor a fost inchisa!

14 Septembrie 2016
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
Calea Martirilor din Timisoara
Marti la pranz au inceput lucrarile de largire a Caii Martirilor (Calea Girocului) la patru benzi. Soferii au doua variante ocolitoare pentru a iesi sau intra in Timisoara, insa primarul Nicolae Robu recunoaste ca, pe perioada santierului, in zona vor fi inevitabil probleme de trafic.
„La ora 12.00 s-a inchis circulatia pe Calea Martirilor si au inceput lucrarile de largire la patru benzi, lucrari la suprafata, de la Musicescu si pana la frontiera cu Giroc. Avem asigurate trasee ocolitoare. Ele nu sunt la nivelul Caii Martirilor, dar sunt utile. Cand se intra in oras dinspre Giroc se face dreapta si apoi stanga pe str. Gospodarilor. In sensul celalalt, la intersectia cu str. Musicescu se face dreapta, apoi stanga pe str. Cehov si apoi dreapta spre Giroc. Nu e grav, dar oamenii trebuie sa inteleaga ca aceasta artera trebuia modernizata. S-a lucrat in subteran la utilitati si acum se lucreaza la suprafata”, a afirmat Robu.

Primarul Timisoarei nu a putut spune cat timp va fi inchisa circulatia pe acest tronson, insa santierul are ca termen de finalizare anului 2018.
Pe tronsonul de la strada Lidia (n.r. Maresal Constantin Prezan) pana la iesirea din oras vor fi amenajate patru benzi de circulatie, precum si piste pentru biciclete si trotuare noi. Conform proiectului, traseul pentru biciclisti va fi intrerupt in unele portiuni, pentru ca latimea strazii nu permite piste continue, scrie tion.ro.
In cadrul acestui proiect vor fi reamenajate si intersectiile Calea Martirilor – strada Mures si Calea Martirilor – strada Gavril Musicescu.
De lucrari se ocupa firmele SuperConstruct si Electroechipament Industrial si costa circa 2,2 milioane de lei, cu tot cu TVA, banii provenind din bugetul local.

caii martirilor primarul timisoarei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007539 (s)