News Flash:

COSMAR pentru soferii din Timis! Ce li s-a intamplat in ultimele zile

17 Octombrie 2015
1443 Vizualizari | 1 Comentarii
sofer amenda
A fost saptamana complicata pentru soferii din Timis. Sute de politisti au fost pe strazi si au impartit amenzi pe banda rulanta soferilor indisciplinati. Peste 1.000 de sanctiuni au fost impartite celor care au incalcat legea.
Actiunea a inceput inca de luni. Sute de politisti au fost in permanenta pe strazi pentru a preveni si combate principalele cauze generatoare de accidente rutiere.
„Astfel, au fost aplicate 1029 de sanctiuni contraventionale, 368 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteza impuse pe anumite tronsoane de drum si 310 pentru neutilizarea centurii de siguranta, scrie tion.ro. Ca masura complementara, au fost retinute in vederea suspendarii 53 de permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depasire, nerespectarea limitelor legale de viteza, semnificatiei luminii de culoare rosie a semaforului electric, neacordarea prioritatii de trecere pietonilor si vehiculelor. De asemenea, au fost retrase 31 de certificate de inmatriculare. In zilele de week-end politistii rutieri continua actiunile”, povestesc oamenii legii.

timis legea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004758 (s)