News Flash:

COSMAR pentru soferi la Pasajul Jiul

24 Martie 2014
1081 Vizualizari | 0 Comentarii
Una dintre cele mai controversate intersecţii din Timişoara este, fără îndoială, cea de la Pasajul Jiul, unde numeroşi şoferi care vin de pe bulevardul Republicii virează stanga de pe banda a doua, deşi acest lucru este interzis. Poliţiştii de la Rutieră au organizat, vineri, o nouă acţiune în zonă, în urma căreia au fost date amenzi în valoare totală de peste 25.000 de lei. Aşa cum reiese şi din numeroasele comentarii pe care le-aţi postat la materialul publicat vineri, intersecţia bulevardului Republicii cu Circumvalaţiunii rămâne una controversată. Unii şoferi sunt de părere că regulile de circulaţie trebuie respectate de toţi şi preferă să aştepte la coada care, uneori, este lungă de zeci de metri, în timp ce alţii preferă să forţeze trecerea, virând stânga de pe banda a doua.

În urma acţiunii prezentate vineri de Timiş Online, care a durat cinci ore, poliţiştii de la Rutieră au dat 172 de amenzi şoferilor, 154 dintre acestea fiind exact pentru că au virat stânga de pe banda a doua. Au mai fost sacţionaţi şi şoferii care nu purtau centura de siguranţă, precum şi cei care nu aveau toate documentele maşinii în regulă.

Valoarea totală a amenzilor depăşeşte 25.000 de lei. Poliţiştii rutieri anunţă că astfel de acţiuni vor continua în zonă. Tion.ro


pasajul jiul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0766 (s) | 22 queries | Mysql time :0.022555 (s)