News Flash:

Corina Danila, neschimbata la 13 ani dupa terminarea serialului „Numai Iubirea”. Cum arata actrita la 46 de ani

28 Iunie 2018
2149 Vizualizari | 0 Comentarii
corina

Corina Danila a devenit cunoscuta dupa ce a interpretat rolul Anei Dogaru, in cadrul serialului „Numai Iubirea”, care a facut furori in anii 2004 – 2005.

Pe atunci, Corina se afla la inceputul carierei si nu se astepta sa aiba un asemenea succes dupa aparitia pe micile ecrane.
Anii au trecut, iar treptat Corina s-a reprofilat in televiziune. Este prezentatoarea emisiunii „Ieri – azi – maine”, de la TVR 2, iar recent, ea s-a reintors la cea mai mare pasiune a sa si anume actoria.
In cadrul unui interviu pentru libertatea.ro, Corina Danila a marturisit ca de cativa ani a inceput sa joace din nou la teatru si este foarte incantata de acest lucru.
„M-am reintors la profesia mea de baza si anume la teatru si la film, am inceput sa joc de cativa ani.
Bucurestenii ma pot vedea la Teatrul Metropolis, la Teatrul Elisabeta si ceva mai recent, din februarie, la Teatrul Dramaturgilor Romani,” a povestit Corina Danila, pentru libertatea.ro.
Putini ar crede ca prezentatoarea are 46 de ani impliniti, pentru ca pare neschimbata, fata de perioada in care juca in „Numai iubirea”.
Doar culoarea parului este alta, insa pe chip nu are riduri mai deloc. Iti dai seama cat de multi ani au trecut, doar dupa faptul ca fiica ei a crescut mare, iar acum are 14 ani, iar in perioada in care Corina era actrita pe micul ecran, fetita era doar un bebelus.


„Promit ca-mi mai fac niste suvite blonde, gata m-am hotarat. M-am schimbat, au trecut anii. Fiica mea, e putin mai inalta decat mine, seamana cu tatal ei, are deja buletin. Avem emotii pentru ca in sase saptamani avem examenul de capacitate,” a marturit prezentatoarea.

Galerie Foto

1
corina danila numai iubirea corina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005874 (s)