News Flash:

Controale la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita

7 Mai 2014
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
 Controalele initiate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, in urma situatiei de la Spitalul de Arsi din Capitala, au fost demarate si la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita.
'Noua serie de controale vizeaza sectiile de chirurgie, ORL, ginecologie si de arsi. Sunt verificate internarile, externarile, diagnosticele, tratamentele aplicate, justificarea cheltuielilor, lista de asteptare, programarile. Actiunile de acest tip sunt justificate. In urma controalelor, toata lumea are de castigat. In principiu, se verifica ce lucram', a declarat, marti, Dumitru Secasan, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Resita. 
Controalele sunt efectuate de echipe mixte, formate din reprezentanti ai Casei de Asigurari de Sanatate si Directiei de Sanatate Publica si urmeaza sa se finalizeze pe data de 30 mai. 
La nivel national, au fost demarate controale la 77 de spitale, ce vizeaza in special sectiile de chirurgie unde vor fi verificate, printre altele, decontarile pentru serviciile medicale si modul in care sunt facute internarile.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1067 (s) | 22 queries | Mysql time :0.032087 (s)