News Flash:

Contre intre Gabi Firea si premierul Grindeanu

8 Iunie 2017
1020 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriela firea
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca nu a discutat cu premierul Sorin Grindeanu despre problemele ridicate in relatia Primaria Capitalei- Executiv, precizand totodata ca ea a fost aleasa de bucuresteni in timp ce liderul de la Palatul Victoria a fost investit.
"Domnul prim-ministru nu m-a cautat. Imi pare foarte rau ca nu a dat niciun mesaj pentru bucuresteni, cata vreme am ridicat cateva dintre problemele si obstacolele in relatia Primaria Generala-primarii de sectoare-cateva ministere. (...) Eu am fost aleasa de bucuresteni, domnul Grindeanu a fost investit de catre Partidul Social Democrat si coalitia PSD-ALDE sa ocupe aceasta functie, nu a fost ales de toata lumea sa fie prim-ministru si cred ca romanii din Bucuresti meritau un mesaj din partea domniei sale. In loc de acest mesaj de sustinere a problemelor Capitalei, in loc de acest mesaj de sustinere a problemelor Capitalei si de incercare de rezolvare a acestora, a trasmis faptul ca e membru de partid de peste 20 de ani, ceea ce e imbucurator, nu ne batem in carnete de membru de partid, chiar daca eu sunt un membru mai noi, ci in realizari pentru cetateni", a declarat primarul general al Capitalei, la Digi 24.
Intrebata daca se ia in calcul in PSD inlocuirea premierului Sorin Grindeanu, Gabriela Firea a raspuns: "In PSD si coalitia PSD-ALDE se vorbeste foarte serios despre analiza care se realizeaza, acest grup de lucru e condus de Tariceanu si Dragnea, iar rezultatul si raportul acestei analize va fi prezentat in circa doua saptamani de cei doi presedinti. Eu nu am solicitat niciodata demisia sau demiterea Cabinetului, remanierea sau demiterea premierului. Am solicitat schimbarea modului de lucru si un respect mai mare fata de bucuresteni si de Primaria Capitalei si cele de sector".
Premierul Sorin Grindeanu a raspuns miercuri seara, criticilor venite atat din partea opozitiei cat si din interiorul PSD, spunand ca ”nimeni nu e perfect” si ca ”loc de mai bine este tot timpul”, facand astfel referire la activitatea guvernului pe care il conduce.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1103 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004877 (s)