News Flash:

Continua razboiul dintre Robu si Ciuhandu

5 Iunie 2014
1635 Vizualizari | 0 Comentarii
Aflat inca in Asia, primarul Nicolae Robu nu a intarziat sa dea replica presedintelui PSD Timisoara, Sorin Grindeanu. Dupa ce acesta din urma a afirmat ca noua majoritate in Consiliul Local Timisoara a fost creata pentru a debloca orasul, primarul Timisoarei raspunde ca isi asuma blocarea orasului prin pornirea proiectelor pe care fostul primar Gheorghe Ciuhandu si viceprimarul Sorin Grindeanu nu au reusit sa le puna in practica.
Primarul Timisoarei sustine ca nu ar fi trebuit sa recurga la aceasta „abordare in forta” daca Gheorghe Ciuhandu si Sorin Grindeanu „si-ar fi facut datoria” si ii acuza pe cei doi ca, impreuna cu fratii Cristescu, vor sa puna mana pe oras.
„Nu obisnuiesc sa dau replica unor oameni de o asa joasa speta precum acest Sorin Grindeanu. Doar un singur lucru vreau sa spun: da, asum blocarea unor zone ale orasului, inclusiv puncte extrem de importante precum Michelangelo, dar trebuie stiut – si sunt convins ca timisorenii stiu – ca prin aceasta “blocare” eu am adus Timisoarei aproape 100 milioane euro, care ar fi fost pierduti daca eu as fi cedat in fata populismului PSD si a presiunilor celor care ma critica pentru ca am deschis peste 100 de santiere. Timisoara nu ar fi ajuns in situatia de a necesita abordarea in forta la care am recurs eu daca Ciuhandu si Grindeanu si-ar fi facut datoria. Ori, pentru oras, ei n-au facut nimic ani in sir! Acum, aceiasi oameni de nimic vor sa puna din nou mana pe oras, in asociere cu bine – stiutii de toata lumea frati Cristescu”, sustine Robu.
In incheiere, el transmite ca nu se va lasa intimidat de acesti „oameni de nimic”.
„Nu ma voi lasa intimidat si voi lupta cu toate mijloacele legale impotriva acestor oameni de nimic”, mai spune Robu, citat de Tion.ro.
Primarul Timisoarei va sosi joi din Asia, vineri dimineata urmand sa aiba loc sedinta extraordinara a Consiliului Local Timisoara in care noua alianta formata din consilierii PSD-PPDD si o parte a PNTCD va pune in discutie schimbarea viceprimarului liberal Dan Diaconu cu actualul taranist Bogdan Herzog.

gheorghe ciuhandu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0908 (s) | 33 queries | Mysql time :0.041616 (s)