News Flash:

Romania va avea un portal oficial de turism. Ce informatii va contine romania.travel

4 Iunie 2014
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
Romania va avea pana la sfarsitul anului un portal oficial de turism, romania.travel, construit pe platforma site-ului de promovare realizat de biroul de turism al Romaniei de la New York si care va contine informatii despre atractiile turistice ale Romaniei.
"Am mai avansat, avem site-ul romania.travel, la care se lucreaza in permanenta. Pana la finalul anului vom avea si portalul. Pe baza site-ului realizat de biroul de turism New York se va face platforma online a Romaniei", a declarat miercuri intr-o conferinta Razvan Filipescu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT).
Florin Jianu, ministrul delegat pentru IMM si Turism, caruia ii place sa afirme permanent, ca si predecesoarea lui, Maria Grapini, ca vine din mediul privat, a spus ca vrea ca si la minister sa impuna aceleasi reguli si ca se va face economie la realizarea portalului.
"Eu vin din mediul privat si am venit aici sa impun acelasi tip de reguli ca in mediul privat. Si eu cred ca putem face cu bani mult, mult, mult mai putini un portal care sa functioneze si care sa rivalizeze cu tarile din jur si o sa vedeti in scurt timp. Nu sumele alea astronomice, sa fim seriosi, traim intr-o tara cu anumite realitati si nu trebuie niciodata sa uitam acest lucru, si o sa vedeti niste lucururi intamplandu-se in urmatoarea perioada, tinand cont de tipul de realitate", a adaugat Jianu.
Filipescu a completat ca portalul, chiar daca se lucreaza permanent la el, este deja accesibil, dar urmeaza o noua etapa, in care va fi imbunatatit.
"Va contine informatii despre Romania, despre circuite turistice, filmele care fac parte din noua campanie de promovare a Romaniei si altele", a mai spus seful ANT. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0960 (s) | 33 queries | Mysql time :0.048592 (s)