News Flash:

Consultari intre Iohannis si Ponta pentru numirea unui nou ministru la Finante

20 Martie 2015
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
Administratia Prezidentiala a anuntat, vineri, ca presedintele Klaus Iohannis il va primi la Palatul Cotroceni pe premierul Victor Ponta, dupa intoarcerea de la Consiliul European de la Bruxelles, pentru o discutie privind numirea unui nou ministru de Finante.
Vineri, presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, la intoarcerea de la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, il va primi la Palatul Cotroceni pe prim-ministrul Victor Ponta pentru o discutie referitoare la numirea unui nou ministru de Finante”, se precizeaza in comunicatul de presa al Administratiei Prezidentiale, remis MEDIAFAX.
Premierul Victor Ponta a anuntat ca il asteapta pe presedintele Klaus Iohannis, aflat la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, sa revina la Bucuresti pentru a se consulta cu acesta referitor la numirea unui nou ministru de Finante.
"Voi anunta ministrul dupa ce vorbesc cu presedintele, cand se va intoarce de la Bruxelles", a spus Ponta.
Joi, premierul Victor Ponta a anuntat ca a aprobat demisia lui Darius Valcov din postul de ministru al Finantelor, avand in vedere cererea DNA de arestare a acestuia, si ca va prezenta in cel mai scurt timp presedintelui Klaus Iohannis o propunere pentru acest portofoliu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010738 (s)