News Flash:

Consilierii judeteni din Caras-Severin au rectificat bugetul, fiind prevazute sume pentru refacerea drumurilor afectate de inundatii

3 August 2016
870 Vizualizari | 0 Comentarii
cj caras severin1
Consilierii judeteni din Caras-Severin au aprobat, luni, un proiect de hotarare privind o rectificare bugetara, veniturile sectiunii de functionare fiind majorate cu 4,5 milioane de lei, suma care cuprinde si ajutorul dat de Guvern pentru repararea drumurilor judetene afectate de primul val de inundatii, de la inceputul lunii iunie. 
"In sfarsit, am reusit sa finalizam o sedinta ordinara a Consiliului Judetean. Am reluat punctele care au fost prevazute pe ordinea de zi a sedintei anterioare, care nu au mai putut fi dezbatute din cauza faptului ca nu am mai avut cvorum, dupa ce consilierii PNL au parasit sedinta. Pe ordinea de zi de acum au fost cateva puncte deosebit de importante, in procedura de urgenta. E vorba, printre altele, si de o rectificare de buget pozitiva. Au fost alocate diverse sume de bani, care, ulterior, au fost repartizate pe capitole. Una dintre sumele pentru care s-a facut rectificarea bugetara se refera la banii pe care i-am primit de la Guvernul Romaniei, in urma calamitatilor care au avut loc in judetul Caras-Severin. Despre acei bani avem asigurari ca in sedinta de Guvern din aceasta saptamana vor fi alocati si pentru Caras-Severin", a declarat presedintele Consiliului Judetean (CJ) Caras-Severin, Silviu Hurduzeu. 
Suma de 222 mii de lei a fost alocata Consiliului Judetean Caras-Severin pentru unele reparatii ale drumurilor distruse de ape. Potrivit presedintelui CJ, Silviu Hurduzeu, saptamana aceasta ar urma ca Guvernul sa aprobe o noua finantare, din Fondul de rezerva, pentru calamitatile de la sfarsitul lunii iunie, cand pagubele au fost mult mai mari. 
Comisiile mixte constituite la nivelul judetului Caras-Severin au evaluat pagubele produse de ultimele inundatii la 8,6 milioane lei, suma solicitata fiind destinata lucrarilor de refacere a infrastructurii. 
Sedinta CJ de luni s-a desfasurat cu participarea episcopului Caransebesului, P.S. Lucian, invitat in premiera de presedintele institutiei pentru a oficia o slujba cu ocazia instalarii noii conduceri administrative a judetului. AGERPRES

guvern pnl
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006599 (s)