News Flash:

Consilierii din Timis care au lipsit de la primele doua sedinte trebuie sa vina cu motivare de la doctor

5 Iulie 2016
1014 Vizualizari | 0 Comentarii
cerere in cj timis consilierii judeteni sa dea bani din propriul buzunar pentru catedrala mantuirii neamului
Noul presedinte al Consiliului Judetean Timis Sorin Grindeanu (PSD) le-a prezentat consilierilor judeteni, in sedinta de marti, 5 iulie, o adresa de la Institutia Prefectului prin care li se solicita motivarea absentei lor de la primele doua sedinte, cele de constituire. Adresa este venita de la Asociatia Pentru Dezvoltarea Prioritatilor Locale Timis.
Consilierii judeteni alesi pe lista PNL (14 la numar) si UNPR (trei la numar) au lipsit la primele sedinte de constituire ale Consiliului Judetean Timis pentru ca incercau sa creeze o noua majoritate, spre deosebire de cea formata de PSD – PMP si ALDE. Nu au reusit o alta majoritate, in ciuda negocierilor repetate, care sa dea conducerea CJ Timis, dar legea le permitea aceasta absenta consecutiva, insa tot legea le cere sa-si motiveze absenta. Consilierii mai sus mentionati s-au prezentat a treia oara. Daca nu se prezentau, atunci intrau in noul consiliu supleantii de pe lista. Nu a fost cazul, dar acum, tinand cont de aceasta solicitare, trebuie sa-si motiveze absenta.
In adresa initiata de respectiva asociatie si inaintata de Institutia Prefectului Timis i se cere fiecarui consilier judetean absent la sedintele din 23 iunie, respectiv 26 iunie, motivatia si dovada ca absenta a intervenit din cauza unei boli care a necesitat spitalizare sau a facut imposibila prezenta, a unei deplasari in strainatate in interes de serviciu sau a unor evenimente de forta majora, conform Legii 215 din 2001, art. 31, alin.5.
„Ne vom consulta cu avocatii partidului si vom raspunde conform legii”, spune Marian Constantin Vasile, consilier judetean PNL.
Trebuie sa vina cu motivare urmatorii consilieri:
PNL: Sorina Ciurlea, Marian Constantin Vasile, Nicolae Bitea, Mihaita Bojin, Cosmin Costa, Tiberiu Lelescu, Liviu Borha, Ligius Cosmin Buboi, Liviu Cocean, Lucian Blaga, Viorel Coifan, Adrian Stef, Adrian Pascuta, Dan Ion Sarmes.
UNPR: Titu Bojin (doar pentru o sedinta), Nicolae Oprea, Viorel Matei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004507 (s)