News Flash:

Compania Iulius a inceput lucrarile la cea de-a doua cladire office Clasa A din ansamblul OPENVILLE Timisoara

5 Iulie 2016
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
IMTM 940x400
Compania Iulius a inceput ,in luna iubie,lucrarile la o noua cladire de birouri care face parte din proiectul mixt OPENVILLE Timisoara. Acesta este cel de-al doilea imobil office, dezvoltat sub brandul United Business Center(UBC), la care se lucreaza in prezent ,in ansamblul multifunctional din proximitatea Iulius Mall.
UBC 1 va avea o Suprata inchiriata de 13.000 Mp, termenul de finalizare a cladirii fiind estimat pentru primavara anului 2017. In prezent ,se lucreaza la fundatia imobilului . Pe langa dotarile premium,UBC 1 se va evidenta in peisajul urban prin arhitectura ,destinat spatiilor de retail si servicilor, iar ale 11 niveluri sunt certificate Leed si va beneficia de implementarea unor politici sustenabile de operare ,menite sa creasca eficienta costurilor la utilitati si confortului chiriasilor .
Cladirea UBC 1 este proiectata ce cele mai moderne tehnologii disponibile si solutii eficiente din punct de vedere energetic, precum : aparatura si echipamente de ultima generatie ,sisteme si corpuri de iluminat cu senzori  de miscare si intensitate, grad sporit
de lumina naturala, protectie termica si solara optima, sisteme
performante de incalzire si filtrare a aerului. 
Tot pentru economisirea resurselor cladirea va avea Building Management System,care va monitoriza si controla echipamentele de ventilatie,iluminare, energie electrica, securitate si protectie impotriva incendiilor.
Pentru a incuraja preocuparea fata de mediu, vor exista suporturi
pentru parcarea bicicletei si dusuri pentru cei care vin la birou cu
acest mijloc de transport.
 In UBC 1 vor lucra aproximativ 1.300 de persoane ,iar beneficiile pentru acestia vor fi multiple datorita pozitionarii ansamblului multifunctional OPENVILLE:locurile de parcare ,acces la servicii si zonele de shopping ,restaurante,cafenele,parc,precum si promotii si discount-uri speciale.
OPENVILLE reprezinta o investitie in valuare de peste 220 milioane de euro ,fiind al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliul grupului IULIUS,fiind al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliul grupului Iulius ,dupa Palas Iasi. Constructia a inceput in septembrie 2015 ,cu lucrarile la cladirea office UBC 2,care va fi finalizata in aceasta toamna. Dezvoltarea imobilului UBC 2 se desfasoara cu rapiditate ,suprastructura aferenta celor 11 etaje ale cladiri urmand a fi finalizata in curand. Printre companiile care au contract spatii in acest imobil,ci o suprafata inchiriabila de 18.000 mp, se numara Ness Software Engineering Services,Autoliv Romania si Policlinica Regina Maria.
OPENVILLE va avea o suprafata totala construita de 594.000mp,iar Iuluis Mall Timisoara va fi parte integrata. Cea mai mare pondere o va avea componenta Office, cu o suprafata totala de aproximativ 130.000 mp inchiriabili. Pe segmentul de retail,OPENVILLE va aduce peste 100 de noi magazine ,restaurante si cafenele tematice, Cinema Multiplex cu 15 sali , Fresh Marchet ,patru sali de evenimente,cel mai mare loc de joaca si alte optiuni pentru petrecrea timpului liber. In plus,timisorenii vor avea la dispozitie si cel mai mare parc suspendat din Romania ,spatiu verde de peste 55.000 mp. si aproximativ 4.050 de locuri de parcare ,subterane si supraetajate.

iulius birouri openville ubc cladirea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006504 (s)