News Flash:

Concurs NASA la Timisoara. Se fac inscrieri

5 Octombrie 2018
1371 Vizualizari | 1 Comentarii
nasa

Sunteti asteptati sa rezolvati provocarile propuse de NASA participand la o competitie internationala, care se desfasoara si la Timisoara, pe langa alte peste 200 de orase. Pamantul si Spatiul este tema din acest an.

Competitia se adreseaza oricarui programator, om de stiinta, designer, storyteller, creator, constructor, specialist software sau entuziast privind stiinta care se poate implica in rezolvarea provocarilor propuse de NASA. Agentia Aerospatiala Americana incurajeaza si participarea elevilor sau studentilor, dar si a femeilor pasionate de stiinta, tehnica, inginerie si matematica (STEM), fara a impune limite de varsta.

Tema generica a editiei din acest an este “Pamantul si Spatiul!”, cu subtemele: “Puteti construi un/o …”, “Ajutati-i pe altii sa descopere Pamantul”, “Vulcanii, aisbergurile si asteroizii”, “Lumea are nevoie acum de … “, “O lumina orbitoare” si “Un univers de frumusete si minuni”.

Participantii vor forma echipe care vor incepe sa dezvolte proiectele sambata dimineata, 20 octombrie, pe care trebuie sa le finalizeze pana in dupa-amiaza zilei de duminica, 21 octombrie. Echipele inregistrate sunt asteptate sa isi aduca propriile echipamente pentru a lucra la proiecte.

300 de persoane sunt asteptate sa participe la competitia internationala.

Concursul are loc in Timisoara, Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi, in perioada 20-21 octombrie 2018 si in alte aproximativ 200 de orase din intreaga lume.

Daca vreti sa va inscrieti la competitia din Timisoara accesati acest link: https://2018.spaceappschallenge.org/locations/timisoara.

Echipele preselectate vor avea la dispozitie pana la o saptamana sa creeze cate un video de 30 de secunde prin care sa isi prezinte proiectul. Finalistii pentru premiile globale vor fi anuntati in maxim sase saptamani dupa concursul local, iar NASA va anunta marele castigator in ianuarie 2019.

Partenerii oficiali ai evenimentului Space Apps powered by NASA, in Romania, sunt Discovery Channel, UiPath, Cooperativa FRUFRU, Coaching Partners. In Romania competitia este coordonata de Digital Transformers – Innovation Studio.

Mai multe detalii despre evenimentul din acest an sunt disponibile la http://2018.spaceappschallenge.org/ sau pe site-ul organizatorilor http://digitaltransformers.co.


nasa competitie internationala timisoara pamantul spatiul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006374 (s)