News Flash:

Comuna Dudestii Noi, de langa Timisoara, a iesit din carantina de COVID mai repede. La cat a ajuns rata de infectare

1 Decembrie 2020
442 Vizualizari | 0 Comentarii

Rata de infectare cu COVID-19 a scazut puternic in localitatea Dudestii Noi, astfel ca aceasta a iesit, oficial, din carantina impusa de autoritati, mai devreme. Seful DSU, Raed Arafat, a semnat Ordinul de ridicare a carantinarii, iar acesta a fost publicat in Monitorul Oficial.

In localitatea Dudestii Noi masura de carantina zonala a fost ridicata in 1 Decembrie, la ora 0.00.

Duminica, Directia de Sanatate Publica a transmis catre Institutul National de Sanatate Publica propunerea de ridicare a carantinarii localitatii Dudestii Noi. Dupa primirea avizului Institutului National de Sanatate Publica, subprefectul Mircea Bacala a convocat o sedinta extraordinara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta in cadrul careia s-a votat hotararea privind ridicarea carantinarii comunei Dudestii Noi. Hotararea a fost transmisa de urgenta catre Centrului National de Coordonarea si Conducere a Interventiei, iar seful DSU, Raed Arafat a semnat Ordinul de ridicare a carantinarii.

Carantina a fost institutita la Dudestii Noi in 5 noiembrie noiembrie si prelungita in 18 noiembrie. Conform ultimei raportari, de luni la amiaza, rata de infectare in comuna a scazut la 2,80/1000 de locuitori.

Va reamintim, in Timis mai sunt in carantina in acest moment Lugojul, Dumbravita, Giroc (cu satul apartinator Chisoda), Mosnita Noua (cu satele Albina, Rudicica, Urseni, Mosnita Veche) si Ghiroda (fara satul Giarmata Vii).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006061 (s)