News Flash:

Aviz amatoarelor: Cum se lucreaza la Lucky Studio si ce bonusuri se primesc

19 Februarie 2015
5322 Vizualizari | 9 Comentarii
BZT foto 1
Lucky Studio Iasi, parca premiaza fetele pentru alegerea facuta. Nu conditioneaza la angajare, ci mai degraba lanseaza o provocare pentru cele care indraznesc sa doreasca mai mult; mai mult de la ele insele, mai mult de la situatia lor financiara, mai mult de la viata. 
Pentru ca s-a dovedit a fi un angajator de succes si in anul 2014, mergem pe urmele lor in cautare de raspunsuri. Cum reusesc acestia sa se pastreze in top, sa continue angajarile si toate la un nivel superior de plata? Raspunsul vine imediat ce aflam ca inceputul anului nu i-a oprit din angajari. In timp ce alte domenii stagneaza la inceput de an si asta in cel mai bun caz, Lucky Studio continua intr-un ritm alert de a mari echipa de fete. 
Curiozitatea amatoarelor pentru a incerca un astfel de job o vom lamuri cu ajutorul sursei in cauza, reprezentantii Lucky Studio din Iasi:
Curiozitatea numarul unu: cum ati ajuns la performanta unui numar atat de mare in ceea ce priveste fetele modele?
 “Ca o dovada a faptului ca noi dezvoltam acest segment, nu ne-am oprit la un numar fix. Ce-i drept, nici nu ne-am propus un anumit numar, doar ca atat timp cat sunt mai multe, cu atat mai bine pentru ca dorinta este si de a ajunge cel mai mare studio si de a ne pastra pe aceasta pozitie.”
Ce atrage mai mult: conditiile sau salariile?
“Si una si alta pentru ca nu se poate una fara cealalta. Poti munci numai cu o mana dar nu va fi la fel, nu-i asa? Ei bine, noi echilibram situatia si oferim si un studio de lux, insa mai ales salarii de rasfat. Fetele au nevoie de ambele aspecte.”
Ce bonusuri oferiti?
“Imaginati-va ca pe masura numarului mare de modele, avem si situatii care sa avantajeze pe fiecare. Avem bonusuri pentru orice tip de contract, de la cel de o luna si pana la cel de 3 ani, respectiv de la 1.720 de lei si pana la peste 38.000 de lei. Oferim de asemenea si program flexibil si nimic nu sta in calea celor care doresc la un moment dat sa se retraga. La fel de bine se interpreteaza a fi bonus toate programele de training si de beauty sessions.” 
Cum se lucreaza la Lucky Studio? Ce trebuie sa stie fetele care isi doresc sa ajunga aici?
 “Nu exista o reteta ce trebuie urmata. Ne dorim doar sa avem parte in echipa noastra de fete vesele si deschise, fete care isi doresc la randul lor sa fie serioase in ceea ce facem. Usa noastra este mereu deschisa pentru oricine. Se lucreaza lejer, in ture care se pot alege dupa bunul plac si necesitati.”
E drept, avem multe curiozitati despre ei. Dar ne inteleg pentru ca domeniul in sine ridica semne de intrebare. O intreaga industrie care s-a cladit pe seama celor care au stiut sa speculeze o piata tabu, o industrie care ofera fetelor sansa de a fi propriile regine intr-o viata cladita de lux. Se spune ca norocul nu vine, ci ti-l faci cu mana ta. Asa ca invitatia celor de la Lucky Studio este tocmai aceea de a-ti face singura norocul unui castig zilnic si impresionant. 

Galerie Foto

BZT_foto_2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (9)

Maria  | #300
Bonus primesti la angajare asta stiu. Dar nu va ganditi ca sunt singurele bonsuri pt ca se mai primesc pe parcurs ca si un cadou din partea lor:D
Introduceti comentariul dumneavoastra
Alina  | #301
Adica primesti bani asa numai pt ca semnezi cu ei? Fain asa eu ma gandeam ca faci bani bonus adica cat muncesti. Super! unde mai gasesti asa ceva?!
Ioana  | #302
Mai eu una cred la fel, daca au asa multe fete e clar ca astia nu stau degeaba adica angajeaza si au conditii super faine. Asta e clar pt mine!
Holanda  | #303
Dar trebuie sa ai curaj ma gandesc. Sunt bani frumosi da trebuie sa ai putin tupeu in vene. Pacat de cele care se ascund dupa deget cu faza asta. Sincer cred ca si-ar dori sa faca da nu spun.
Rodica  | #304
Nu conteaza Holanda. Eu cred ca cine isi doreste stie si unde sa mearga. Ce rost are sa invidiezi da sa nu pui mana sa faci si tu? Eu asa cred.
Laura  | #305
Si conditii si salarii. Pe bune ca nu gasesti in lumea asta un loc care sa iti dea si atatea bonusuri si sa faci si atatia bani cu ei. Ma rog lucrand la studioul lor.
Janna  | #306
Am si eu o curiozitate; ce fete merg la ei? Adica asa na ca tip de femeie, trebuie sa arati bine presupun. Eu de ex daca vreau sa merg trebuie sa slabesc ca am ceva probl acum.
Karla  | #307
Nu Janna ce-i cu tine. Nu tre sa fii super mega model. Tre sa arati bine totusi dar crede-ma ca nu este ceva tip. Poti sa fii si mai plinuta cred. Oricum in primul rand trebuie sa iti doresti asta.
Pissy  | #308
Cand mergi la interviu iti spun ei ce si cum. Da vorba lui karla trebuie da vrei in primul rand adica sa fii convinsa de asta nu ca asa hai sa incerc.
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005520 (s)