News Flash:

Secretele unui job la Lucky Studio

30 Ianuarie 2015
6641 Vizualizari | 10 Comentarii
BZT foto 1
Aparent condamnat, in realitate imbratisat de numeroase tinere, cu avant pentru situatia financiara crescuta domeniul chatului online a devenit o moda. Actual avem la fel de multe studiouri de videochat cat farmacii; asta spune multe din start. In Iasi unul singur insa a reusit sa isi faca o imagine placuta, motiv pentru care devine un loc atragator si ofertant ca job. 
 
Lucky Studio Iasi se impune prin conditii aparte fata de ceea ce acest domeniu pare sa fie la prima vedere. Daca la unii “pe-afara e vopsit gardul inauntru’ leopardul”, la Lucky Studio lucrurile stau total altfel. Se mandresc cu o echipa de fete ce lucreaza non stop, in ture. Se mandresc cu flexibilitate in angajare, in conditiile de munca. Raman astfel sa se “lupte” cu un concept mai vechi, legat de traditionalul curs, firesc de altfel, al unei tinere in cautare de job pe piata muncii. 
La inceput a fost vazut ca fiind un loc indecent. Femei care se dezbraca de dragul fanteziilor unor barbati. Platite sa faca asta, imaginea lor pura si feminina nu mai parea la fel. Am inteles insa in timp ce ar face asta chiar si pentru propria placere si dorinta. Asa ca au gasit calea comuna de a face din placere ceva util. Pe scurt spus domeniul videochatului a cunoscut un curs impresionat; a trecut de la condamnare in ochii societatii la un job adoptat ca fiind parte din lumea actuala. 
Nu sunt ingraditi de lege, ba mai degraba tolerati si din acest punct de vedere. S-au format legi care le permite sa infiinteze studiouri si sa activeze in domeniu. Au nevoie doar de fete care sunt majore. Tocmai baza legala in care se desfasoara acest job le face pe tinerele angajate sa aleaga acest drum. Este de inteles insa ca nu este singurul. 
 
 “La inceput cand am lansat pachetele de angajare fetele veneau curioase si intrebau de mai multe ori daca chiar asa se va intampla. Le-am demonstrat ca suntem seriosi si oferim exact ceea ce spunem.” spun reprezentantii Lucky Studio Iasi. Se refera la tot felul de bonusuri pe care le ofera inca de la angajare. Dupa bunul plac ofera flexibilitate in asta, cu posibilitate de a alege contract pe cateva luni sau chiar pe perioade mai lungi. La fiecare etapa exista un bonus banesc de ordinul sutelor de lei. 
 
Secretul unui job la Lucky Studio Iasi inseamna insa mai mult decat atat. Ne marturisesc ca le instruiesc pe fete. Aduna puncte in plus pentru ca ofera salarii foarte mari, conform cu munca fiecarui  model. Este de altfel si primul studio care ofera bonusare indiferent de model, fie incepatoare, fie cu experienta. Dovedit a fi un studio cu principii, cu servicii de lux si conditii pe masura, are toate motivele pentru care sa fie catalogat ca fiind un angajator de top. 
 
Daca mai era necesar, inca o data, din secretele unui job la un studio de videochat descoperim ca lucrurile sunt altfel decat credeam. Oricat am incerca sa excludem imaginea lor de pe piata, descoperim ca uneori poate chiar invidia ne face sa fim atat de sceptici.

Galerie Foto

BZT_foto_2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (10)

Felicia  | #239
mai e atragator domeniul nimic de zis. Dar nu spune nimeni ca lucreaza la videochat pentru ca lumea inca nu stie ca s-a schimbat situatia, cum sunt Lucky Studio care au schimbat total ideea acestui job
Maya  | #240
ce atragator e de-a dreptul super! N-ai cum sa nu iti placa sa ai tot timpul bani, sa iti permiti tot ce ai chef si sa mai fii si ingrijita si rasfatata cu machiaj manichiura coafura si sedinte foto la studio.
Nelly  | #241
n-ai cum sa castigi atatia bani nicaieri doar daca pleci din tara. Aici la noi in Romania e o afacere banoasa si foarte avantajoasa pentru modele. Au conditii la care nici nu viseaza si salarii de sute de lei pe zi.
Catrinel  | #242
ce e drept e drept banii sunt bani conditiile sunt conditii. Cel mai misto mi se pare ca la Lucky Studio lucreaza numai fete. N-are acces nici un barbat acolo si asa te simti ca intre surori e super :)
Casandra  | #243
eu nu eram convinsa de treaba asta tot aveam o retinere pana am mers in vizita la o amica ce lucra acolo. Deci WOW! A doua zi deja am mers si eu la interviu :D Mai fac si eu un ban “de-o maslina” :))
Beatrice  | #244
mai tot aud in stanga si-n dreapta de Lucky Studio chiar e pe bune ? ca numa` de bine aud si prin tot Iasiul vad reclame peste tot. parca nu-mi vine sa cred :P
Amelie  | #245
de ce sa nu crezi? E pe bune ca doar nu isi faceau atata reclama daca nu erau seriosi si de incredere. Deci totu de la bani la bonusuri si conditii sunt exact cum se spune! Confirm eu care am fost pe acolo la o prietena in vizita!
Brenda  | #246
asa e lumea nu are incredere. Ia mergeti voi si convingeti-va ca eu asa am facut. Deja am 3 saptamani de cand lucrez si m-am mutat din camin in chirie si mi-am schimbat garderoba cu totu :D
Introduceti comentariul dumneavoastra
Gina  | #247
numai de dragul serviciilor ce ti se ofera iti vine sa mergi sa lucrezi la Lucky studio. Deci e super fain sa fii in fiecare zi aranjata si machiata, ai alta tinuta zi de zi si bani sa ii cheltui cum vrei tu. Super tare!
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006183 (s)