News Flash:

VREMEA se incalzeste usor, dar ramane inchisa. PROGNOZA METEO pentru joi si vineri

28 Ianuarie 2015
1642 Vizualizari | 1 Comentarii
Joi, valorile termice vor fi in crestere usoara in majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 8 grade, iar cele minime se vor situa intre -5 si 5 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre -8 grade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.
Cerul va avea innorari si vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare pe arii restranse la munte si mixte, cu totul izolat, in restul teritoriului. Va fi ceata, mai ales dimineata si noaptea, local in zonele joase din sud si est si izolat in rest. Vor fi conditii de polei. Vantul va avea intensificari temporare in vestul si nord-estul tarii, dar mai ales in zona montana, iar pe creste, in a doua parte a intervalului va sufla tare.
LA BUCURESTI:
Joi, cerul va avea innorari. Ziua vor fi conditii de burnita, iar noaptea de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 4...5 grade, iar cea minima de -3...-1 grad.
IN TARA:
Vineri, vremea va continua sa se incalzeasca, devenind mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. In jumatatea de vest a tarii cerul va fi noros si mai ales seara si noaptea temporar vor cadea precipitatii predominant sub forma de ploaie, iar pe arii restranse cantitatile de apa vor fi insemnate. La munte ziua precipitatiile vor fi mixte, iar in cursul noptii, in Carpatii Meridionali si Occidentali, treptat vor predomina ninsorile care pot fi mai abundente. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar ploile vor cadea pe arii mai restranse, cu precadere in partea a doua a intervalului. Vantul se va intensifica treptat in toate regiunile, iar la munte si, trecator, in Campia de Vest si pe litoral, va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 7 grade. Dimineata, pe arii restranse, mai ales in sud si in est va fi ceata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006579 (s)