News Flash:

Tanar cercetat de politie pentru agresarea unei fete intr-un club din Petrosani

2 Mai 2016
1280 Vizualizari | 1 Comentarii
politia locala1
Un tanar de 23 de ani, din Petrosani, este cercetat de politie pentru ca in Noaptea de Inviere ar fi agresat o fata de 19 ani intr-un club din localitate, incidentul fiind aplanat dupa interventia personalului de ordine al localului.
'Politistii care s-au deplasat la fata locului au identificat o tanara in varsta de 19 ani, care a declarat ca in timp ce se afla in incinta clubului a fost agresata fizic de un barbat, care i-a adresat injurii si a amenintat-o cu acte de violenta, moment in care a intervenit personalul de ordine, care l-a scos pe agresor in afara localului, acesta parasind zona', se precizeaza intr-un comunicat al IPJ Hunedoara, remis luni AGERPRES.
Victima s-a deplasat la Spitalul de Urgenta din Petrosani pentru acordarea de ingrijiri medicale, dupa care a depus o plangere prealabila la Politie.
Parintii fetei sustin ca tanarul implicat in acest scandal ar fi baiatul unui cunoscut interpret de manele din Petrosani si ca fata a fost agresata fizic si sexual. Deoarece victima nu a acceptat avansurile baiatului, acesta ar fi lovit-o si apoi i-ar fi dat cu o sticla in cap.
'Furie, greata si neputinta. Asta simt. In fata unor golani cu aere de interlopi, care au impresia ca banii parintilor conduc Valea Jiului', scrie pe un site de socializare jurnalista Anamaria Sanda, al carei sot este tatal victimei.
In urma investigatiilor efectuate, politistii au deschis un dosar penal pe numele agresorului, acesta fiind acuzat de tulburarea ordinii si linistii publice, lovire sau alte violente si amenintare.
Suspectul este cercetat in stare de libertate intr-o ancheta coordonata de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Petrosani.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Adina  | #1500
Si numele tanarului? Doar e un pericol public. Nu trebuie sa stie parintii si sa isi pazeasca fetele de asa ceva?
Introduceti comentariul dumneavoastra
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005205 (s)