News Flash:

Sorana Cirstea a rabufnit! "Romania nu sta in Simona Halep"

6 Februarie 2018
1758 Vizualizari | 1 Comentarii
sorana

Sorana Cirstea, o tipa directa, care spune mereu ceea ce gandeste, a oferit o serie de declaratii cu bataie lunga, azi, pe Aeroportul Otopeni, la plecarea spre Cluj-Napoca, locul de disputare al meciului de Fed Cup Romania - Canada.
Sfert-finalista de la Roland Garros 2000 sustine ca prima reprezentativa intruneste toate calitatile pentru a se lupta de la egal la egal cu puterile lumii si considera ca nationala se poate exprima la un inalt nivel si fara Simona Halep. Numarul 2 WTA nu va juca in orasul de pe malul Somesului intrucat se recupereaza dupa accidentarea de la Melbourne, unde a pierdut finala cu Caroline Wozniacki.

"Romania poate face trei echipe de Fed Cup, Romania nu sta in Simona Halep, avem destule jucatoare si cred ca ar trebui sa jucam cu echipa pe care o avem. Toata lumea spune ca putem face trei echipe de Grupa Mondiala la Fed Cup, ceea ce e incredibil. Cred ca ne-am tras una pe alta, iar in momentul asta tenisul feminin romanesc trece printr-o perioada excelenta si va continua", a precizat Sorana, situata pe 38 WTA (fost nr.21 WTA, pe 8.12.2013).

Cirstea a marsat apoi pe eforturile depuse de jucatoarele din Romania in cursa lor spre topul mondial. "Nu am avut niciodata in istoria tenisului romanesc atatea fete in TOP 100 WTA si de o valoare asa de buna. Nu stiu de ce tenisul merge asa de bine dintr-o data!? Pentru ca, am spus, nu ne-a ajutat nimeni! Ne-am tras una pe alta!
Pot sa zic ca Romania are noroc pentru ca nu a facut prea multe pentru noi", a incheiat Sorana.

Jucatoarea in varsta de 27 de ani s-a consacrat in tenis dupa ce parintii ei au investit in pasiunea fiicei lor pentru sportul alb inca de la 4 ani. Familia Cirstea i-a construit Soranei un teren de tenis din zgura chiar in curtea casei din Targoviste.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

costi  | #10808
Vedeta joaca doar pt.bani,n-are ea treaba cu ramania!
Introduceti comentariul dumneavoastra
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007775 (s)