News Flash:

PERICOL PUBLIC in trafic! Cine i-a dat permisul acestui sofer? Femeia a inghetat cand l-a vazut! DISTRIBUIE sa se afle cine este!

26 Decembrie 2017
1259 Vizualizari | 1 Comentarii
sofer

Persoane ca aceasta din imagine nu au ce cauta la volanul unui autoturism niciodata. Aceasta femeie care a filmat intamplarea conducea linistita in timp ce ii canta copilului ei, dar a inghetat cand a vazut acest tampit a intrat pe sensul ei de mers inconstient de ceea ce se poate intampla. Spre fericirea tuturor incidentul nu s-a soldat cu victime.

DISTRIBUIE acest videoclip pentru a afla cine este acest tampit de la volan!
Condusul pe contrasens, pe autostrada, pare sa fi devenit un sport extrem tot mai practicat, cel putin pe tronsonul de autostrada Arad-Timisoara. Chiar si o masina a Politiei a circulat pe contrasens, anul trecut, dinspre Arad spre Timisoara, spre stupoarea soferilor din trafic

Ultima mentiune despre un sofer inconstient care a ales sensul gresit pentru deplasare a aparut de cateva minute, pe Facebook, pe grupul Radar ARAD, unde Matei Radu a scris: „Un cretin vine pe banda 2 pe contrasens, autostrada directia AR-TM”. Asteptam reactia oamenilor legii, pentru ca tolerarea acestui gen de manifestari soferistice reprezinta un real pericol pentru toti cei care circula pe autostrada.

Inconstientul a patruns pe autostrada A1 pe contrasens cu intentia de a se deplasa spre Arad de la Timisoara, iar dupa ce a parcurs cativa km, a intrat in coliziune frontala cu un microbuz marca Iveco, inmatriculat la Bucuresti. Tamponarea s-a produs la kilometrul 512.

Este vorba de un barbat de 69 ani, din comuna Tulca, judetul Bihor, care in necunoastere de semnificatie a indicatoarelor de circulatie, circuland pentru prima data pe autostrada, a patruns pe contrasens, provocand o tamponare. Urmarile faptei acestui sofer puteau fi mult mai grave avand in vedere viteza cu care se circula pe autostrada.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

P. A. CALESCU  | #10316
singura treaba pe care o poti face in asemenea situatii este ca tu care CONDUCI PREVENTIV ,sa reduci viteza cat poti de mult astfel incat sa-i dai posibilitatea tampitului sa execute depasirea riscanta in care s-a angajat si sa revina pe banda lui de mers.
Introduceti comentariul dumneavoastra
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006757 (s)