News Flash:

Xonia a fost eliminata de la „Survivor”, dar nu regreta asta. „Este cea mai grea lupta pe care am dus-o pana in prezent”

19 Ianuarie 2022
479 Vizualizari | 0 Comentarii
Xonia

Pentru Xonia, visul „Survivor” s-a incheiat la fel de repede precum a inceput. Artista a plecat in Republica Dominicana cu gandul de a pune mana pe marele premiu, insa realitatea a lovit-o din plin. Atunci cand s-a vazut in jungla fata in fata cu cele mai grele probe, vedeta a cedat, iar rezistenta ei fizica si-a spus cuvantul. Colegii ei au observat ca aceasta nu se prea descurca si ca ar putea fi, pe parcurs, o veriga slaba, asa ca au propus-o spre eliminare. 

Intre Faimosi deja au intervenit scandalurile. Roxana Ciuhulescu a fost in conflict cu Catalin Zmarandescu si CRBL, dupa ce acestia au criticat-o pe sportiva. De asemenea, Otilia Bilionera a izbucnit in lacrimi dupa ce Zmarandescu a tipat la ea. In editia de miercuri,dintre cei trei Faimosi nominalizati, Xonia a fost cea care a parasit competitia.

Faimosii au fost cei care s-au nominalizat intre ei, iar in urma voturilor, trei concurenti au fost propusi spre eliminarea din concurs. Roxana Ciuhulescu a fost votata de colegii sai, iar Emil Rengle, detinatorul imunitatii personale, l-a votat pe Catalin Zmarandescu. Elena Chiriac, imuna si ea, a votat-o pe Xonia pentru a iesit din competitie.

„Am niste emotii foarte mari, mai devreme nu le-am avut. Inima mea bate foarte tare acum cand suntem aproape sa aflam cine pleaca acasa. Elena a facut ceea ce a simtit, daca ea a considerat asta, ii respect decizia. Este o fata asumata, si eu sunt asumata. Sper sa raman in concurs, am inceput sa recuperez, castigand doua puncte.Traseele sunt foarte grele, dar mai grele mi se par conditiile in jungla, pentru ca nu ne odihnim, nu mancam, nu dormim. Pentru mine, stiam ca o sa fie greu, dar imi place aceasta experienta. Este cea mai grea lupta pe care am dus-o pana in prezent”, a spus Xonia despre experienta traita la Survivor Romania 2022.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006774 (s)